Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Άγρια κόντρα Κανάκη - Άνθιμου

Θα πέσει δριμύς ο πέλεκυς για τους Ραδιοαρβυλιώτες!

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες, τα εξώδικα και οι... «καμπάνες»!!

150 χιλιαρικάκια δώσανε στο ΕΣΡ και έρχονται και άλλα. Όχι όμως από το συμβούλιο της τηλεόρασης, αλλά από το συμβούλιο της… εκκλησίας.


Γιατί ολόκληρο συμβούλιο συγκάλεσε σήμερα ο Μητροπολίτης Άνθιμος, προκειμένου να δει τι θα κάνει με την περίπτωση τους μετά τα χθεσινά!!

Παρά τα εξώδικα που έχουν σταλεί ο Κανάκης και η παρέα του ασχολήθηκαν και στην εκπομπή της Δευτέρας με τον Μητροπολίτη Άνθιμο παρομοιάζοντας τον με… ροκ  σατανιστή τραγουδιστή!!!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον Άνθιμο και συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για να συζητήσει το θέμα με τους υπόλοιπους ιερείς και να βρουν μια λύση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δικηγόρο του Μητροπολίτη, που μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» η εκκλησία θα κινηθεί νομικά.

«Θα κινηθούμε νομικά βάσει του νόμου περί Τύπου, εναντίον του Αντώνη Κανάκη, της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και του σταθμού, αφού δεν συμμορφώθηκαν μετά το εξώδικο» , είπε ο δικηγόρος του Μητροπολίτη, Αντώνης Οικονόμου.

Εν τω μεταξύ, θέση στην κόντρα παίρνει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που καλεσμένος σε μεσημεριανή εκπομπή είπε εκνευρισμένος: «Αναρωτιέμαι. Αν ήταν ο πατέρας τους θα τον βάζανε;»

Για να δούμε θα απαντήσουν το βράδυ;

Δείτε πως σατίρισαν τον Μητροπολίτη οι Ράδιο Αρβύλα και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει στο βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου