Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Επανέρχεται τη Δευτέρα η σκόνη από τη Σαχάρα

Επιστρέφει στη χώρα μας η σκόνη από τη Σαχάρα που θα «σκεπάσει» το πρωί της Δευτέρας τον ελληνικό ουρανό, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη τοπικά κυρίως τις πρωινές ώρες σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους στα πελάγη να μην ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες σε Μακεδονία, Θράκη, νησιά του Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο.

Σε μικρή πτώση θα είναι η θερμοκρασία την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ στα πελάγη.  Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.

Την Πέμπτη, 25η Μαρτίου, ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.  Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.

Καλοκαιρία την Παρασκευή με αρκετή ηλιοφάνεια σε όλη τη χωρα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και οι άνεμοι μέχρι και 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου