Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Χωρίς φυσούνα στο ντέρμπι


Το βασικό θέμα συζήτησης στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:00, Novasports 1) ήταν αν θα χρησιμοποιηθεί φυσούνα για την είσοδο και έξοδο των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.
Η πλευρά του Ολυμπιακού (Τσιρώνης, Μώραλης και Σιμάκος) ζήτησε από την αστυνομία να τοποθετηθεί φυσούνα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία των ποδοσφαιριστών του από τυχόν έκτροπα των φίλων του Παναθηναϊκού, αλλά το αίτημα των "ερυθρολεύκων" δεν έγινε δεκτό από τους γηπεδούχους, ενώ η αστυνομία συμφώνησε με τους "πράσινους".

Αυτό είχε ως συνέπεια να μην εφαρμοστεί τελικά το αίτημα του Ολυμπιακού και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγουν κατευθείαν από την καταπακτή του γηπέδου. Ωστόσο από πλευράς φιλοξενούμενων υπάρχει ανησυχία για "βροχή" αντικειμένων προς τους παίκτες τους.

Τέλος, η αστυνομία έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για ενισχυμένη προστασία, τόσο στα αποδυτήρια της ομάδας και γύρω από αυτά, όσο και στα μπουθ που θα είναι κάποιοι παράγοντες των "ερυθρολεύκων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου