Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

«Μονόδρομος η νίκη»

Επιβεβλημένη θεωρεί ο Νίκος Καραγεωργίου την κατάκτηση των τριών βαθμών στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο, ώστε ο Εργοτέλης να μην μπλέξει σε... περιπέτειες στο φινάλε του πρωταθλήματος. "Το παιχνίδι δεν είναι τελικός, αλλά σίγουρα είναι κρίσιμο, καθώς μπορεί να σου δώσει βαθμολογική άνεση" είπε ο Έλληνας τεχνικός, που παραδέχθηκε ότι "
... δεν περίμενα να βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση σε αυτό το παιχνίδι".

Αρχικά ο προπονητής του Εργοτέλη επισήμανε ότι "... ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα και στα τελευταία 5-6 παιχνίδια έχει πετύχει σημαντικές νίκες και έχει ανέβει βαθμολογικά. Εμείς πρέπει να έχουμε διάθεση, πάθος και δυναμική, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, θέλουμε να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Πιστεύω ότι το όριο της παραμονής θα είναι στους 34 βαθμούς. Όποιος τους συμπληρώσει, θα σώσει την κατηγορία".

Ο Νίκος Καραγεωργίου προανήγγειλε αλλαγές σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λάρισα, καθώς μάλιστα αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα (σίγουρα απών θα είναι ο τραυματίας Τσεσνάουσκις, αλλά έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις οι Βερπακόφσκις και Κοιλιάρας, ενώ γυρίζουν από τιμωρία οι Ρομάνο και Τζούνιορ), ενώ αναγνώρισε τα αμυντικά λάθη της ομάδας του, που έχουν κοστίσει στα τελευταία παιχνίδια. Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο του Εργοτέλη, λέγοντας: "Πριν 2-3 χρόνια, όταν είχαμε χρειαστεί τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, την είχαμε, στάθηκαν δίπλα μας. Πιστεύω ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τη δύσκολη στιγμή και θα έρθουν στο γήπεδο να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας μας, η οποία θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, σύμφωνα με την εικόνα που έχει παρουσιάσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου