Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Σε καρότσα αγροτικού,μετέφεραν τραυματίες στις Σέρρες

. Σε καρότσα αγροτικού οχήματος μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (21/3), στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας, αιμόφυρτα, δύο νεαρά παιδιά, μετά την πρόσκρουση του αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν, πάνω σε τοιχίο. Η άμεση ανάγκη της μεταφοράς, κυρίως της βαριά τραυματισμένης 17χρονης που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο και η...

έλλειψη ασθενοφόρου οδήγησε στην απόφαση του ιατρού να μεταφερθούν με οποιοδήποτε τρόπο τα παιδιά στο κέντρο υγείας Ηράκλειας. Το ασθενοφόρο της περιοχής παρότι βρισκόταν μόλις τριακόσια μέτρα μακριά από το συμβάν, ήταν αδύνατον να μετακινηθεί λόγω της έλλειψης οδηγού.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, οι τρεις οδηγοί του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής.
Στο κέντρο υγείας Ηράκλειας διαπιστώθηκε ο θάνατος της 17χρονης νεαρής, ενώ διέφυγε τον κίνδυνο ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου.
Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής εξετάζει τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος, ενώ μετά την ιατροδικαστική εξέταση που θα ακολουθήσει θα διαπιστωθεί αν ο θάνατος της 17χρονης προήλθε πριν ή μετά τη μεταφορά της στο Κέντρο Υγείας.
infoserres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου