Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τοπ μόντελ καταγγέλλει διάσημο φωτογράφο


Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός τοπ μόντελ ότι ο διάσημος φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά την διάρκεια φωτογράφησης.

Ο Τέρι Ρίτσαρτσον θεωρείται "γκουρού της μόδας" και αγαπημένος φωτογράφος των διεθνών τοπ μοντελ, ωστόσο η Ριε Ράσμουσεν, τοπ μόντελ από τη Δανία, τον κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Τα πράγματα όμως δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τον διάσημο  φωτογράφο, αφού την Ριε Ράσμουσεν, την ακολούθησε και η συνάδελφός της, Τζέμιε Πεκ, η οποία υποστηρίζει
ότι ο Ριτσαρσον της ζητούσε να έχουν ερωτική επαφή στον καναπέ που την φωτογράφιζε. Είχε μάλιστα και το βίτσιο, εκείνη την ώρα, να τον φωνάζει …«θείο Τέρι».

Ο διάσημος φωτογράφος πάντως, μέσω του blog του, δηλώνει σοκαρισμένος. Ωστόσο, λόγω του εκκεντρικού του στυλ στις γυμνές πόζες, ο Ρίτσαρσον είναι αμφιλεγόμενος εδώ και χρόνια και αρκετοί τον κατηγορούν ότι πλησιάζει τα όρια της πορνογραφίας.

Φωτογραφίες του ωστόσο φιλοξενούνται στα περιοδικά με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία, ενώ φέτος υπέγραψε και το ημερολόγιο της Πιρέλι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου