Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Σοκ στην κοινωνία του Αγρίνιου


Τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία των πέντε κυνηγών, η τραγωδία ολοκληρώθηκε με την αυτοκτονία μάνας και κόρης , ενός από τα θύματα.
Ο πόνος για τη μητέρα και την 16χρονη αδερφή του Αλέξη Νικολόπουλου, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ , δεν έσβησε με τα χρόνια…
Η μητέρα αποφάσισε να θέσει άδοξο τέλος στη ζωή και κατάπιε μεγάλες ποσότητες γεωργικού φυτοφάρμακου. Όταν 16χρονη αντίκρισε αναίσθητη τη μητέρα της και βρήκε το ιδιόχειρο σημείωμα , ότι αυτοκτονεί γιατί δεν μπορεί να αντέξει το χαμό του παιδιού της αποφάσισε και αυτή να ακολουθήσει το σκοτεινό δρόμο.


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς τα δύο πτώματα βρήκε ο άλλος γιος της οικογένειες που επέστρεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/03), ο οποίος επέστρεφε από Αθήνα , όπου είχε μεταβεί να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων»

Στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα στα οποία αναφέρουν ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς τον 17χρονο Αλέξη και τα υπόλοιπα ξαδέρφια τους.

Στις 25 Νοέμβριου 2006, ο Αλέξης και τέσσερις ακόμη συγγενείς του έπεσαν νεκροί την ώρα που κυνηγούσαν, από τα πυρά των κτηνοτρόφων Διονύση και Λυσίμαχου Φούκα, πατέρα και γιου, που άνοιξαν πυρ εναντίον τους, καθώς όπως ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους, φοβήθηκαν ότι θα προκαλέσουν κακό στα ζώα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου