Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Παραλίγο νεκρός μετά από στύση τριών εβδομάδων


Ένα σύμπτωμα κατάλληλο για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με σαμπάνια είχε Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας είχε στύση για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Καλκούτας.


Όπως αναφέρει η Sun, o 55χρονος, μετά από επέμβαση 4 ωρών σώθηκε, αλλά η στύση αυτή ήταν και η τελευταία του, καθώς του προκάλεσε ανικανότητα.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Avishek Mukherjee "όταν ο άνδρας ζήτησε ιατρική βοήθεια, ήταν πλέον πολύ αργά".

Ο γιατρός δήλωσε ότι ο 55χρονος έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο μέσα σε έξι ώρες, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να πεθάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάνει χρήση του μπλε χαπιού, αλλά πιθανότατα έπασχε από οξεία μορφή πριαπισμού, που προκαλείται από δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η ασθένεια εμποδίζει το αίμα να φύγει από τους όρχεις, κάτι που συμβαίνει για λίγο κατά τη διάρκεια της στύσης.

"Αν η στύση διαρκεί περισσότερο από μία ώρα, μπορεί να προκληθεί ανικανότητα ή ακόμα και γάγγραινα στους όρχεις" πρόσθεσε ο δρ Mukherjee.

Οι γιατροί τράβηξαν το αίμα από το επίμαχο σημείο και έτσι ο επιχειρηματίας, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, σώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου