Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΟΝΝΕΔ και ΑΦΜ???




Ποιος ο λόγος να θέλει ο κύριος Παπαμιμίκος να αποκτήσει η ΟΝΝΕΔ δικό της ΑΦΜ; Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται συνεχώς και με τόσο πάθος σε αυτό το σημείο 
(είναι ίσως η μοναδική πρόταση που έχει για την ΟΝΝΕΔ) μας έβαλε σε σκέψεις. Ποιο το νόημα μια πολιτική νεολαία να έχει δικό της ΑΦΜ; Μήπως κάτι τέτοιο θα ενίσχυε τη “διαφάνεια” στα οικονομικά;;; ΟΧΙ φυσικά! Το ακριβώς αντίθετο, θα ενίσχυε την ασυδοσία στην διαχείριση των χρημάτων που προορίζονται απ’ τη Νέα Δημοκρατία για τους σκοπούς της ΟΝΝΕΔ, Ως τώρα η ΟΝΝΕΔ χρησιμοποιεί το ΑΦΜ της Νέας Δημοκρατίας και συνεπώς όλο το εξοδολόγιο της ΟΝΝΕΔ περνάει από κόσκινο απ’ τη Γενική Διεύθυνση της ΝΔ, τι ακριβώς λοιπόν θέλει να πετύχει ο “κύριος” Παπαμιμίκος; Τι ακριβώς ονειρεύεται; Επιθυμεί διακαώς να είναι ανεξέλεγκτος στο πώς διαχειρίζεται τα χρήματα σε περίπτωση νίκης του, επιθυμεί να κάνει και στην ΟΝΝΕΔ αυτά που έκανε και στην ΕΥΑΘ και στο ΤΡΑΜ και στην ΑΜΕΛ, δηλαδή ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, σπατάλη πόρων χωρίς κανένα έλεγχο, να πως αντιμετωπίζει την ΟΝΝΕΔ ο “από πάντα έτοιμος” Αντρέας, θέλει να μετατρέψει σε ΜΚΟ, μια πολιτική νεολαία με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο μεγάλο κύρος, θέλει να την μετατρέψει σε “μαγαζάκι” του με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Θέλει άβουλους κλακαδόρους και χειροκροτητές για νομιμοποιούν τις ΜΠΙΖΝΕΣ του. Η ΟΝΝΕΔ δεν είναι μαγαζάκι κανενός, δεν είναι ΜΚΟ, δεν είναι Ανώνυμη Εταιρία και όσοι αυτό ονειρεύονται θα εκπλαγούν απ την απάντηση που θα τους δώσει η οργανωμένη βάση της ΟΝΝΕΔ!

3 σχόλια:

  1. Αλήθεια ρε παιδιά... άντε κόψτε το παραμύθι; Να σας πω πρώτον αν θέλετε να γράφετε το παραμικρό ίχνος αλήθειας ενημερωθείτε: http://papamimikos.blogspot.com/
    Αυτό με τα οικονομικά της ΝΔ είναι το νέο παραμύθι, που κανένας δεν πιστεύει. Είτε είστε εντελώς άσχετοι με την οργάνωση, είτε νετελώς λαϊκιστές. Σε κάθε περίπτωση είστε τραγικά επικίνδυνοι. Τρίτον, ρε παιδιά για τους χορούς που κάνει η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ ΝΔΦΚ σε όλη την Ελλάδα, περνάνε τα οικονομικά απο έλεγχο στη ΝΔ. Είστε αστείοι, αστείοι! Τέταρτον, προτιμάτε μια ΟΝΝΕΔ που φοροδιαφέυγει, που έχει ασυλία, νομική φορολογική, που είναι τσιφλίκι σας. Προσβάλλεται το κοινό αίσθημα! Τώρα ποιος μικροπαράγοντας σας δίνει ό,τι να ναι και το ανεβάζετε άλλο θέμα. Βέβαια εσείς έχετε και πληροφορίες ότι ο Παπαμίμικος κακοδιαχειρίστικε χρήματα και στο ΤΡΑΜ την ΕΥΑΘ. Μ¨ηπως ξέρετε που κρύβεται και ο Μπιν Λάντεν, αν ζει ο Ελβις Πρίσλευ και ποτε θα βγούμε απο την κρίση. Και αφού τα ξέρετε όλα για εξηγήστε πώς η ύπαρξη ΑΦΜ ενισχύει την αδιαφάνεια; Είναι απορίας άξιον! Άντε προσέξτε τι ανεβάζετε στην παγίδα της παραπληροφόρησης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Distixos mallon asxetoi apo ta ithi kai tis aksies tis onned iste prota apo ola.
    Deyteron asxetoi me ta oikonomika...
    TO ΑΦΜ ΠΡΕΠΕΙ na to stirixoyn OLOI oi diekdikites tis arxigias ...kai vasika prepei na epivlithei apo ton Samara .
    Olos o kosmos gnorizei tis synallages tis dap me ta magazia kai aytoi to eoxyn kryfo kamari .
    Ta idia kai me tin onned xrimata polla xeria liga...kamia forologiki sinidisi ....kanenas elegxos TIPOTA. Koroideyomaste metaksi mas kai einai dropi kai aisxos ayto to pragma.
    Kati tetoies symperifores eftasan thn ellada na xrostaei ek eyro...eno oi politikoi mas ta trogane se dithen grafiki ili kai dithen eksoda xartioy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση από pagidanews:

    Φίλοι μου..
    Καταρχήν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το pagidanews είναι ενα καινούριο blog το οποίο προσπαθεί να ενημερώσει όσο το δυνατόν πιο έγκυρα και καλύτερα γίνεται.
    Οσο αναφορά για το παραπάνω άρθρο συντάκτης δεν είναι το Pagidanews.
    H pagida φιλοξενεί απλά αυτά τα άρθρα και δεν είναι αναγκαίο να ενστερνίζεται αυτές τις απόψεις.
    Εάν θέλεις και εσύ να αναρτήσεις το δικό σου άρθρο με τις δικές σου απόψεις ή τυχόν παραλήψεις που έχουν γίνει στο pagidanews τότε επικοινώνισε μαζί μας στο Pagidanews@gmail.com!

    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνεται για την ανάρτηση των θεμάτων μας.

    Φιλικά
    pagidanews

    ΑπάντησηΔιαγραφή