Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Νέοι ορίζοντες για τη Σάρα

Σε οργασμό δημιουργίας βρίσκεται αυτή την περίοδο η Σάρα Πέιλιν. Η πρώην υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι προχωρά στο δεύτερο συγγραφικό της εγχείρημα, βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση ενός ριάλιτι, με θέμα η φυσική ομορφιά της Αλάσκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη πολιτικός -αν τελικά πει το ναι- θα αναλάβει ρόλο ξεναγού του τηλεοπτικού κοινού στα μαγευτικά τοπία της ιδιαίτερης πατρίδας της, ενώ όπως επισημαίνουν τα αμερικά ΜΜΕ, η αμοιβή της θα είναι πολύ υψηλή.

Η πρώην κυβερνήτης, από τότε που αποσύρθηκε από την πολιτική, ασχολείται με μια σειρά δραστηριοτήτων χάρη στην οποία έχει καταφέρει -όχι μόνο- να αυξήσει σημαντικά τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, αλλά και να διατηρείται στο προσκήνιο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Είναι χαρακτηριστικό, πως η έκδοση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της γνώρισε τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ, καθώς το αγόρασαν τόσο οι φανατικοί οπαδοί της, όσο και εκείνοι που δεν συγκινήθηκαν ποτέ από τον βαθιά συντηρητικό της λόγο. Την ίδια ώρα, το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που υπέγραψε με το Fox News του Ρούπερτ Μέρντοχ, της δίνει την ευκαιρία να αναπτύσσει τις απόψεις της χωρίς το άγχος της πολιτικής φθοράς.
Όπως σημειώνουν αρκετοί αναλυτές, όλα αυτά, εντάσσονται στο πλαίσιο του σχεδίου της Σάρα για την ενίσχυση του προφίλ της, καθώς κανείς δεν πιστεύει στις ΗΠΑ, ότι η αποχώρηση της  τόσο φιλόδοξης αυτής γυναίκας από την πολιτική είναι οριστική. Άλλωστε είναι κοινό μυστκό, πως οι προεδικές εκλογές του 2012, στροβιλίζουν συνεχώς στο μυαλό της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου