Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Σάλος από σεξιστικό αστείο του Μπερλουσκόνι


Συνεχίζει τα κακόγουστα σεξιστικά αστεία ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρά τις αντιδράσεις που έχει ήδη προκαλέσει.


Αυτή τη φορά στόχος του ήταν υποψήφια της αριστεράς στις περιφερειακές εκλογές. Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Τορίνο, είπε για την υποήφια του αντιπάλου κόμματος: «Γνωρίζετε γιατί η Μερτσέντες Μπρέσο είναι πάντα κακοδιάθετη; Γιατί όταν σηκώνεται το πρωί και κοιτάζεται στον καθρέφτη για να μακιγιαριστεί βλέπει πώς είναι. Κι έτσι η ημέρα της έχει ήδη χαλάσει».

Τα λόγια αυτά, όπως ήταν φυσιολογικό, προκάλεσαν την αντίδραση της γυναίκας, που απάντησε με τον ίσιο τρόπο. Έτσι, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα La Repubblica αναφέρθηκε στις πολυάριθμες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί ο Μπερλουσκόνι.

Παράλληλα, με εμφανή διάθεση ειρωνείας, πρόσθεσε: «Όσο για το μακιγιάζ, χρησιμοποιώ μεν αλλά λίγο σε σχέση με τον ίδιο τον Μπερλουσκόνι, που το έχει περισσότερο ανάγκη. Άλλωστε,  είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί καθημερινά μέικ απ για να δείχνει ηλιοκαμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου