Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Τζούλια: "Πήρα όλα τα λεφτά μπροστά και γύρισα πορνό"


Άψογα ντυμένη, άψογα μακιγιαρισμένη, άψογα προετοιμασμένη. Η Τζούλια Αλεξανδράτου εμφανίστηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου για να παραδεχθεί μετά από έναν μήνα στην «καρδιά» του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ότι πρωταγωνίστησε στο περιβόητο DVD πορνογραφικού περιεχομένου εν γνώσει της, ενώ το έκανε για τα χρήματα και μόνον για τα χρήματα.
Το μοντέλο, παρουσιάστρια και εκκολαπτόμενη τραγουδίστρια ή γενικότερα show woman δήλωσε ότι γνώρισε τον παραγωγό της ταινίας Δημήτρη Σειρηνάκη σε ένα κλαμπ και λίγες ημέρες αργότερα εκείνος επικοινώνησε μαζί της για να της προτείνει την (κατ’ εκείνη) άκρως δελεαστική πρόταση, φυσικά επαγγελματικής φύσεως. «Θα κάνεις αυτό που ξέρεις και θα πάρεις όλα τα λεφτά μπροστά. Μέσα σε πέντε λεπτά απάντησα θετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Βεβαίως με τον τρόπο αυτό, η Τζούλια «άδειασε» ξεκάθαρα τον συνήγορο υπεράσπισής της Αλέξη Κούγια, ο οποίος μέχρι χθες έκανε λόγο για παραβίαση των προσωπικών στιγμών της πελάτισσάς του, για την οποία έλεγε ότι όλα συνέβησαν παρά την θέλησή της, θέλοντας έτσι φυσικά να την προστατέψει από τα χειρότερα.

Όταν έφτασε, δε, η στιγμή των γυρισμάτων, εκείνη δεν ένιωθε καθόλου άβολα, ενώ το μόνο που την απασχολούσε ήταν το αισθητικό αποτέλεσμα. Πώς «θα βγει» δηλαδή το κορμί της στο φακό. Οσο για τον λόγο που μέχρι σήμερα επέμενε ότι δεν είχε ιδέα για το περιβόητο DVD, ισχυρίστηκε ότι έλεγε ψέμματα γιατί...ντρεπόταν...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου