Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Προκρίθηκε η Παίδων στο EURO


Η εθνική ομάδα Παίδων προκρίθηκε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010 μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Φινλανδίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής...





Η ελληνική ομάδα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (0-1 στο 48΄ από τον Βαϊρίνεν) χάρη στα δύο γκολ του Διαμαντάκου στο 74ο και 78ο λεπτό της αναμέτρησης και να φτάσει πανάξια στη μεγάλη επιτυχία.

Ο Πολωνός διαιτητής της αναμέτρησης Πιασέσκι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σέφερι, Ο΄Σόγκνεσι, Γιάμα, Σάκσελα, Χελβελάτι, Μπουγαΐδη, Φουρλάνο, Μαυριά, Καπίνο, Μαρινάκη (για τους πανηγυρισμούς στο δεύτερο γκολ της Εθνικής).

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Καραγκούνης (56΄ Προβατίδης), Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Καϊμακαμούδης (50΄ Κουσίδης), Μαυριάς, Κατίδης, Σταφυλίδης (70΄ Αριανούτσος)

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ααλτόνεν, Ο΄Σόγκνεσι, Λατοσάαρι, Σαλόνεν, Μάκελα, Βαϊρίνεν, Σέφερι (78΄ Λάντε), Παανάνεν (41΄ Γιάμα), Σάκσελα, Χελβελάτι, Λαμ (70΄ Μακιγιάρβι)

Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2010 στο Λιχτενστάιν και η κλήρωση των αγώνων θα διενεργηθεί στις 7 Απριλίου στην πόλη Βαντούζ.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου το ΕΪΡΕ επικράτησε 3-0 της Αυστρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου