Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Οδηγός εσωρούχων: tips, συμβουλές και ό,τι πρέπει να γνωρίζεις


Mπόξερ ή σλιπ; Χρωματιστό ή μονόχρωμο; Ακόμα και αν δεν το ξέρεις, υπάρχει μόδα και στα εσώρουχα. Ενημερώσου σωστά και ξεχώρισε! Φύγε ‘συ, έλα ‘συ 


Πέτα Ό,τι έχεις πάνω από 2 χρόνια. Ναι, υπάρχει μόδα και στα εσώρουχα.

Κράτα Εσώρουχα back up για το σπίτι. Διάλεξε από το συρτάρι αυτά που είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και πρόσφατες αγορές. Θυμήσου, όμως, ότι είναι μόνο για… back up.

Πέτα Ό,τι έχει ξεχειλωμένα λάστιχα πρέπει να καταλήξει στα σκουπίδια χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε θες να σου πέσει την κρίσιμη στιγμή.

Κράτα Το στριγκάγκι της πρόσφατης ξεπέτας που απέκτησες με ιδρώτα. Απλώς κρύψτο καλά!

Πέτα Ό,τι έχει ξεθωριασμένα χρώματα, όσο κι αν σου αρέσει. Το grunge έχει πεθάνει εδώ και μια 15ετία.

Κράτα Το καρό φαρδύ μποξεράκι που μοιάζει με του πατέρα σου. Και δώστο του το πίσω.

Που και τι
Για το σπίτι: Βάλε ότι πιο άνετο έχεις. Το χαλαρό μπόξερ είναι ιδανικό. Εννοείτε ότι μιλάμε για στιγμές που δεν είσαι με ενδιαφέρουσα παρέα. Αν θες μην βάλεις και καθόλου. Σπίτι σου είσαι, κάνε ότι γουστάρεις. 

Για το γυμναστήριο: Προτίμησε άνετα εσώρουχα και εδώ. Στα μαγαζιά θα βρεις εσώρουχα που ανήκουν στην κατηγορία αθλητικά και είναι αρκετά εξειδικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Μην ξεχνάς και την στιγμή των αποδυτηρίων. Αν θες να κάνεις τα προσόντα σου εμφανή για μπεις στο μάτι του σφιχτή που την πέφτει σε όλες διάλεξε κάτι που θα αναδεικνύει το σώμα σου.

Στην βραδινή βόλτα: Αν φοράς τα καλά σου απ’ έξω πρέπει να τα φοράς και από μέσα. Βάλε κάτι με το οποίο θα είσαι άνετα στη έξοδό σου, κάτι που δεν θα διαγράφετε αν δεν φοράς τζιν και προπαντός κάτι για το οποίο δεν θα ντραπείς αν χρειαστεί να το βγάλεις.

Όταν πρόκειται να το βγάλεις: Οι ιδιαίτερες στιγμές σου απαιτούν και ιδιαίτερα εσώρουχα. Επέλεξε κάτι που δεν θα ξαφνιάσει την παρτενέρ σου. Απόφυγε εσώρουχα όπως αυτά με καρότα τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Φόρα κάτι που ξέρεις ότι της αρέσει ή κάτι που σου ψώνισε η ίδια.

Ορολογία 
Καλό θα ήταν να γνωρίζεις τι ζητάς με τ’ όνομά του. Τρεις λέξεις κλειδιά σου χρειάζονται για να μην γίνεις ρεζίλι στα μαγαζιά

Χαλαρό μπόξερΕίναι το κλασικό φαρδύ μποξεράκι που μοιάζει λίγο και με σορτσάκι. Αυτό που φορούσαν οι αμερικανοί ράπερ για να φαίνετε πάνω απ’ το τζιν. Είναι σχετικά άνετο και δροσερό αλλά δεν θα σου παρέχει ιδιαίτερη στήριξη.

Brief μπόξερΕίναι αυτό που λέμε κολλητό μποξεράκι. Το λάνσαρε ο Calvin Klein, το διαφήμισε ο Beckham, και από τότε γίνετε χαμός. Θα σου προσφέρει άνεση και υποστήριξη. Και μην ξεχνάς, οι γυναίκες τα λατρεύουν.

SlipΤο σλιπάκι που λέμε; Αυτό με το τριγωνικό σχήμα; Προσωπικά τα σιχαίνομαι αλλά πολλοί άντρες τα προτιμούν. Σίγουρα θα σου παρέχει την στήριξη και είναι ιδανικό αν θες να αναδείξεις τα προσόντα σου. 

Μάρκες και τιμές
Εδώ όλα παίζουν. Ενδεικτικά σου προτείνουμε κάποιες γνωστές και δοκιμασμένες μάρκες εσωρούχων καθώς και τα λεφτά που θα χρειαστείς για να τις φορέσεις.

Calvin Klein: αμερικάνικη εταιρία πολλή γνωστή στο χώρο της μόδας. Θα βρεις ότι χρειάζεσαι από εσώρουχα και θα είσαι σίγουρα cool. Από 19,00 ευρώ.

BJÖRN BORG: σουηδική εταιρία που τώρα έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα. Θα βρεις πολύχρωμα και trendy εσώρουχα για να κάνεις την διαφορά. Γνώρισε την εταιρία και στο Facebook γράφωντας το όνομα της εταιρίας με την ένδειξη Greece. Από 17,50 ευρώ.

Dim: γαλλική εταιρία και με ιστορία στο χώρο των εσωρούχων. Θα βρεις εσώρουχα για όλες τις περιστάσεις και ηλικίες. Από 13,50 ευρώ.

Μην ξεχνάς ότι πλέον όλες οι εταιρίες ρούχων κυκλοφορούν σειρές εσωρούχων όποτε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα και στις αγαπημένες σου μάρκες, όπως Levis, Diesel, Armani, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, DKNY και ότι άλλο βρεις. Δοκίμασε και τις αγορές μέσω internet, όπου σίγουρα θα βρεις καλύτερες τιμές.

Στα μαγαζιά
Do
 Κάνε έρευνα αγοράς πριν αγοράσεις κάτι. Μπορεί σε άλλο μαγαζί να έχεις περισσότερες επιλογές και καλύτερες τιμές. 

Don’t Μην αγοράσεις ότι βρεις μπροστά σου. Δοκίμασέ το! Στα περισσότερα μαγαζιά το επιτρέπουν μην σιχαίνεσαι. Τα εσώρουχα που δοκιμάζονται έχουν προστατευτικές ταινίες γι’ αυτό το λόγο.

Do Βεβαιώσου ότι το νούμερο είναι σωστό. Δύσκολο αν δεν ξέρεις τι νούμερο φοράς. Συνήθως υπάρχουν τα κλασικά small, medium, large, οπότε πας με βάση τα ρούχα σου. Μην διαλέξεις κάτι πολύ στενό ούτε και κάτι πολύ φαρδύ. Άνεση πάνω απ’ όλα.

Don’t Δεν θες περίεργες παρενέργειες όποτε μην αγοράζεις εσώρουχα με υφάσματα που προκαλούν αλλεργίες. Δεν υπάρχουν στάνταρ στις αλλεργίες Αν ξέρεις τις ευαισθησίες σου είσαι τυχερός, αν πάλι όχι τότε το πάθημα θα σου γίνει μάθημα!

Do Αγόρασε αυτό που μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις. Και στο γυμναστήριο και στο σπίτι με την κοπέλα σου.

Never ever
Don’t
 Μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις την πωλήτρια ζητώντας ένα μποξεράκι X large. Τα νούμερα έχουν να κάνουν με τη μέση σου και όχι με τα προσόντα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου