Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Δήλωση Κ. Χατζή για την στήριξη των στελεχών του Αξιώτη


Η υποψηφιότητα του Βασίλη Αξιώτη έδωσε στην περίοδο που διανύουμε πριν τις εκλογές για τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ έναν τόνο ξεχωριστό. Η υποψηφιότητα του αλλά και τα στελέχη που τον πλαισίωσαν συνέβαλαν στο να προαχθεί ο πολιτικός διάλογος, να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να διαμορφωθούν καινούρια δεδομένα για την μελλοντική πορεία της ΟΝΝΕΔ.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα, που με την ομάδα ανθρώπων που τον πλαισίωσε στον έως τώρα αγώνα του, συντασσόμαστε σε μία κοινή πορεία με γνώμονα την ενότητα της παράταξης. Ο αγώνας για μία σύγχρονη, δημοκρατική και πάνω από όλα ανοιχτή, σε όλους τους νέους, νεολαία είναι κοινός. Στις 18 Απριλίου επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο και την επόμενη μέρα όλοι μαζί ξεκινάμε τον αγώνα για να ανεβάσουμε την ΟΝΝΕΔ ακόμα πιο ψηλά.
Η απόσυρση του Βασίλη Αξιώτη σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί πολιτική ήττα, ιδίως όταν μιλάμε για ανθρώπους τόσο νέους, με τόσο δρόμο μπροστά τους στην Οργάνωση. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την έως τώρα πορεία του και να τον διαβεβαιώσω πως οι αρχές, οι αξίες και οι προτάσεις του δεν χάνονται αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν στο μυαλό όλων των στελεχών της παράταξης και θα σταθούν πολύτιμα εφόδια στο σύντομο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές, τόσο για εμένα, όσο και για τα άξια στελέχη του που συστρατευόμαστε.
Κώστας Χατζής
Υπ. Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ

2 σχόλια:

  1. Apart from sorting them out from styes, attributes,
    Motorcycle Fairings materials and so on, there is one important clue for tracing them.
    Asics Tiger That is, from the brand itself. However, it is always not easy neither. Not only there are more and more brands going into fashion, but also the intricated Beats By Dre product names are too difficult to remember them. Thus, the category of brands was ominized here. But if you prefer to sort them out via brands, I'd like to recommend a valuable women high heel shoes website for you, that is LadyShoesMall.com, which is an exclusive women high heel shoes online store.

    ΑπάντησηΔιαγραφή