Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση Κώστα Χατζή για τις Εκλογές τις ΟΝΝΕΔ

Αθήνα, 18 Απριλίου

Η 18η Απριλίου θα μείνει στην ιστορία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ ως η ημέρα που οι νέοι και οι νέες της Παράταξης κλήθηκαν να επιλέξουν τον επόμενο Πρόεδρο της Οργάνωσης, μέσω μιας καινούριας διαδικασίας.

Κατέθεσα σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας και το αποτέλεσμα σε συγκεκριμένα, καθοριστικά εκλογικά τμήματα....

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα όργανα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και της Ν.Δ. είναι εκείνα που επικυρώνουν διαδικασίες και αποτελέσματα. Και αυτά τα όργανα έμαθα να υπηρετώ και να σέβομαι μέχρι σήμερα.

Ευχαριστώ, με όλη μου την ψυχή, τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες σε όλη την Ελλάδα, με τους οποίους δώσαμε ακόμα μία μάχη για τις ιδέες και τις αξίες μας. Το ήθος, η ιδεολογία και η μαχητικότητα δεν αποτελούν απλά σύνθημά μας. Συνιστούν την πολιτική μας παρακαταθήκη και τις σταθερές και υγιείς βάσεις με τις οποίες θα πορευθούμε και στο μέλλον.

Ελπίζω ειλικρινά να αποτελέσουν οδηγό και για την καινούργια ηγεσία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Κώστας Χατζής.

8 σχόλια:

 1. To meet for the demand of baseball game that needs additional grip on the grassy field, Hogan Online
  a pair of spiked sneakers is of necessity, for which would be the premise of a successful baseball match. Spiked soles of the baseball sneakers Hogan Onlinehave the function of tightening grip over the ground by not letting you to fall down even the surface is slick with rain. Baseball sneakers Franklin Marshall Hoodies
  are designed for you with molded rubber cleats and heel pull tab for easy wear as well as to exhibit excellent traction over the ground. Abercrombie and Fitch ClothingFew sneakers are even available with baseball design at the side for stylish look.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/11/2013 ΤΟΥ ΕΙΔΙΟΥ γυμνασιου επαγγελματικου ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
  Α2
  1 ΩΡΑ ΓΛΩΣΣΑ
  2 ΩΡΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
  3 ΩΡΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
  4 ΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
  5 ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ παρασκευης 29/11/2013 ΤΟΥ ΕΙΔΙΟΥ γυμνασιου επαγγελματικου ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
  Α2
  1 ΩΡΑ ΣΕΠ
  2 ΩΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ
  3 ΩΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ
  4 ΩΡΑ ΟΙΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  5 ΩΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή