Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η ώρα των αποφάσεων για τον Σαρκοζί



O Σαρκοζί, ο οποίος μέχρι στιγμής αρνείται να ξεκαθαρίσει εάν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην προεδρία..
Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου θα έχει αποφασίσει ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί αν θα είναι ξανά υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2012,σύμφωνα με δηλώσεις του στο CBS.
Υπενθυμίζεται πως το κεντροδεξιό κόμμα του Σαρκοζί υπέστη βαριά ήττα στις περιφερειακές εκλογές του προηγούμενου μήνα και τα ποσοστά αποδοχής του καταγράφουν κατακόρυφη πτώση.

Την ίδια ώρα, εντείνεται η ανησυχία για την εύθραυστη κατάσταση της οικονομίας, ενώ κλιμακώνεται η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους.
Επιπλέον ο Σαρκοζί, ο οποίος μέχρι στιγμής αρνείται να ξεκαθαρίσει εάν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην προεδρία, παραμέρισε τις φημολογίες για την κρίση γάμο του και τόνισε ότι οι ψηφοφόροι ανησυχούν περισσότερα για το θέμα της απασχόλησης και για την καθημερινή ασφάλεια τους παρά για άλλα θέματα.
"Αυτό δεν είναι πρόβλημα των πολιτών", ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. "Θέλουν κάποιον να τους οδηγήσει έξω από την κρίση, θέλουν λιγότερη ανεργία, περισσότερη ανάπτυξη και μεγαλύτερη καταναλωτική ισχύ", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου