Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Το πράσινο πάρτι και η υπόσχεση για επανάληψη στις 24 Απριλίου

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ έγινε απλά η αρχή. Η συνέχεια δόθηκε σε νυχτερινό κέντρο και η επανάληψη θέλουν να γίνει τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου, οπότε και διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασαν με την ψυχή τους τον τίτλο. Πρωταγωνιστές οι Σιμάο και Λέτο, ψύχραιμος ο Τζόρβας, αρχηγός ο Καραγκούνης και ο ευτυχισμένος Σισέ.
Αρκετές ώρες λοιπόν μετά τη λήξη του 2-0 με τον Ηρακλή και αφού οι «πράσινοι» γιόρτασαν με τους οπαδούς του, μαζεύτηκαν στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης. Τραγούδησαν, χόρεψαν, έκαναν λουλουδοπόλεμο και υποσχέθηκαν
νίκη επί του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου για το πρωτάθλημα. Του χρόνου θα το πάρουμε και πάλι και θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και εντός αλλά και εκτός έδρας. Ηταν ντροπή που δεν το κερδίσαμε φέτος. Όμως όπως και να’ χει αποδείξαμε στην πορεία ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα» και το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη όλων.

Αμέσως μετά οι περισσότεροι «πράσινοι» άφησαν τις καρέκλες και τα λουλούδια και ανέβηκαν στην πίστα, χορεύοντας όλοι μαζί αγκαλιά σε κύκλο.
Στις 5.30 τα ξημερώματα αποχώρησαν και οι τελευταίοι...
Φωτορεπορτάζ με ένα κλικ στην κεντρική φωτογραφία
Πατέρας: Στο νταμπλ θα γλεντίσω
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζητούσαν επίμονα από τον πρόεδρο της ομάδας, Νικόλα Πατέρα να τους ακολουθήσει στο γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ποια ήταν η απάντηση του: «Θα διασκεδάσω μαζί σας όταν κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Τότε θα γίνει ένα μεγάλο γλέντι, που όμοιό του δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ».
«Έφυγε» ο Στέλιος Σπανουδάκης
 
Ο Στέλιος Σπανουδάκης, μέλος επί σειρά ετών του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και πρόεδρος για ένα μικρό διάστημα, έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Απεβίωσε εχθές (σ.σ: Κυριακή) σε ηλικία 82 ετών ο Στέλιος Σπανουδάκης. Ο «Καπετάν Στέλιος», ο οποίος ξεχώριζε πάντα για το ήθος και την αθόρυβη προσφορά του, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηνϊκός για 27 χρόνια, από το 1981 έως το 2008, ενώ στο τέλος της σεζόν 2001-2002, χρημάτισε χρέη προέδρου της ΠΑΕ. Η οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα τιμά πάντα την προσφορά και την μνήμη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου