Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Aνοιχτά παραβάν απειλεί ο κ. Παπαμιμίκος!!!


Τραμπουκισμοί, εκφοβισμοί, απειλές και ανοιχτά παραβάν απειλεί ο κ. Παπαμιμίκος!!!


Διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση και νέο ή νέα που θα έρθει να ψηφίσει στις 18/04 τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ αν δεν είναι ο εκλεκτός τους κ. Παπαμιμίκος!



Από το πρωί πανικός στο επιτελείο του κ. Παπαμιμίκου μετά τις αλλεπάλληλες και με τεράστια επιτυχία τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρουσίες του Κώστα Χατζή στην συμπρωτεύουσα.

Το σύνθημα στο επιτελείο του…το γνωστό: σπάστε τους το τσαμπουκά, φοβίστε τους με κάθε τρόπο. Βροχή τα τηλέφωνα αλλά οι καταγγελίες νεολαίων της Ν.Δ. και του Κώστα Χατζή ότι τους απειλούν αν εμφανιστούν στην αποψινή ομιλία του Χατζή δεν θα πάρουν πτυχίο!!!

Βροχή το μήνυμα ότι όποιος ψηφίσει πίσω από το παραβάν θα ψηφίσει Χατζή και άρα θα σε ΞΕΡΟΥΜΕ… με ότι σημαίνει αυτό.
Και όμως…Οι Θεσσαλονικείς ΣΤΗΡΙΞΑΝ Κώστα Χατζή!
Σε μια αίθουσα κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα Θεσσαλονικείς ο Κώστας Χατζής έδειξε τον δρόμο προς την αλλαγή και την νέα πορεία της ΟΝΝΕΔ!!!

Παλμός, συνθήματα, ενθουσιασμός ξεχείλισε από την κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Mediterranean στην παραλία της νύφης του Θερμαϊκού!

Τα συνθήματα : Αλλαγή, νέα πορεία αποκοπή με το ‘σκοτεινό’ παρελθόν της ΟΝΝΕΔ Α.Ε., ΕΥΑΘ Α.Ε., ΜΚΟ, που στιγμάτισε και πλήγωσε την νεολαία της Ν.Δ. της Θεσσαλονίκης.

Το ‘φερόμενο ως απόλυτο κάστρο του κ. Παπαμιμίκου’ μόλις έδειξε του γύρισε την πλάτη. Βλέπετε ο ψηφοφόρος και μυαλό έχει και κρίση, αλλά πάνω από όλα μέσα στην δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, συνειδητοποίησε επιτέλους ότι κάποιοι θησαύρισαν στις πλάτες, στα όνειρα και την αγνή ιδεολογία τους και αγάπη τους για την ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Την Κυριακή στις 18 Απριλίου η Θεσσαλονίκη θα ψηφίσει Κώστα Χατζή!!!
Ένας ΟΝΝΕΔίτης που δεν μασάει

Trelo Paoki kai Xatzis
Γιώργος Περσίδης




apo: galaziagennia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου