Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Παραίτηση Αξιώτη......και μαζική κίνηση στελεχών του προς τον Χατζή.

Ταχύτατες είναι πλέον οι εξελίξεις στην ΟΝΝΕΔ, με τον Βασίλη Αξιώτη να αποσύρεται από την εκλογική διαδικασία. Συντεταγμένα και βάση των αρχών που ο ίδιος ο Βασίλης είχε θέσει κατά την διάρκεια του προσυνεδριακού διαλόγου, τα στελέχη του και η εκλογική του δύναμη κινούνται προς στήριξη της υποψηφιότητας του Κώστα Χατζή.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως οδηγεί στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τις ενωμένες δυνάμεις Χατζή – Αξιώτη να αποτελούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσουν. Επιπροσθέτως, σε επίπεδο πολιτικού υπόβαθρου, η ένωση των δύο ιδεολογικών τάσεων διαμορφώνει ένα πλαίσιο που εγγυάται την δημιουργία μίας πραγματικά ανοικτής, δημοκρατικής και σύγχρονης νεολαίας.
Μπροστά στο φάσμα της συντριβής, η ομάδα Παπαμιμίκου έχει...

χάσει εντελώς τη ψυχραιμία της και προχωρεί σε τηλεφωνική παραπληροφόρηση (που τις βρήκες τις λίστες και τα λεφτά, Ανδρέα;) αναφορικά με το θέμα των καλπών (σ.σ. είναι γνωστό σε όλους ότι δεν έχει κάλπη στην Πάργα), ενώ παράλληλα σε συγκεκριμένες περιοχές τηλεφωνικά αναφέρει ότι είναι «καλούν εκ μέρους του κ. Χατζή» και υβρίζουν το συνομιλητή τους.

1 σχόλιο:

  1. Η ώρα της Νίκης πλησιάζει...
    Η ώρα της Νίκης απέχει μόνο 3 μέρες..
    3 Μέρες για να πάνε οι προβοκάτορες σπίτια τους..Για να εξαληφθούνε οι πολιτικοί μηχανισμοί,οι φοιτητοπατέρες,οι τσομπάνιδες,οι τραμπούκοι...

    Ολοι μαζί στις 18 Απριλίου δίνουμε το σύνθημα της Νίκης...

    Κώστα Χατζής για Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ και η Ο.Ν.ΝΕ.Δ ψηλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή