Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Για δημιουργία πιθανού αριστερού συνασπισμού προειδοποίησε η Μέρκελ

merkel.jpg
Η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ επέστησε την προσοχή των ψηφοφόρων για ένα πιθανό αριστερό συνασπισμό στο μεγαλύτερο κρατίδιο της Γερμανίας ενόψει των περιφερειακών εκλογών του Μαϊου.

Νέοι ορίζοντες για τη Σάρα

Σε οργασμό δημιουργίας βρίσκεται αυτή την περίοδο η Σάρα Πέιλιν. Η πρώην υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι προχωρά στο δεύτερο συγγραφικό της εγχείρημα, βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση ενός ριάλιτι, με θέμα η φυσική ομορφιά της Αλάσκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη πολιτικός -αν τελικά πει το ναι- θα αναλάβει ρόλο ξεναγού του τηλεοπτικού κοινού στα μαγευτικά τοπία της ιδιαίτερης πατρίδας της, ενώ όπως επισημαίνουν τα αμερικά ΜΜΕ, η αμοιβή της θα είναι πολύ υψηλή.

Αβραμόπουλος: Η ΝΔ θα περάσει δυσκολα στάδια

Την πεποίθηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα οδηγήσει τη Ν.Δ. και πάλι σε τροχιά διακυβέρνησης του τόπου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Δημήτρης Αβραμόπουλος στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Μέτρα-Σοκ προτείνει ο ΟΑΣΑ για την ελληνική οικονομία

Με μία έκθεση-σοκ έρχεται να απαντήσει ο ΟΑΣΑ στην οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα.

Αντέχουν οι ελληνικές τράπεζες, λέει ο Fitch

Δεν πρόκειται να έχουν πρόβλημα ρευστότητας οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες σύμφωνα με τον διεθνή Οίκο Fitch.

Nτέρμπι γοήτρου για Ολυμπιακό η μάχη στο ΟΑΚΑ

Είναι γνωστό ότι το αυριανό ντέρμπι των «αιωνίων» είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός στο ματς της Κυριακής θα ποντάρει σε μία ενδεχόμενη νίκη που θα συσπειρώσει την ομάδα και πάνω από όλα τους οπαδούς της.

Γ. Παπανδρέου: Θα πληρώσουμε τα χρέη μόνοι μας

Την διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει και ότι «θα πληρώσει τα λάθη και τα χρέη της μόνη της» έδωσε πρωθυπουργόςμιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Μηνύματα Σαμαρά προς ΠΑΣΟΚ και… ΝΔ

Μηνύματα  προς το ΠΑΣΟΚ αλλά και προς το εσωτερικό της ΝΔ απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την εισήγησή του στο  προσυνέδριο  της ΝΔ.

Έμμεση αντιπαράθεση Ντόρας με Παναγιωτόπουλο

Σε έμμεση αντιπαράθεση μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Πάνου Παναγιωτόπουλου εξελίχθηκαν οι διαδοχικές τοποθετήσεις των δύο στελεχών της ΝΔ κατά τις εργασίες του προσυνεδρίου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Η αυτοκριτική  δεν μπορεί να εξελιχθεί σε αυτομαστίγωμα» τόνισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας εμμέσως και στις επικριτικές αναφορές του Δ. Αβραμόπουλου στην διακυβέρνηση Καραμανλή για «ατολμία»  και «έλλειμμα διαφάνειας», ενώ χαρακτήρισε «ψευτοδίλημμα»  την αντιμετώπιση των πεπραγμένων της προηγούμενης κυβέρνησης από τα στελέχη του κόμματος . Παράλληλα, έστειλε κι αυτή από την πλευρά της μήνυμα στα φιλοηγετικά στελέχη ότι «όσοι μένουν προσκολλημένοι στον μικρόκοσμό τους δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία».

Το «βρόμικο» παρασκήνιο στη διαμάχη Viacom-YouTube

youtube_logo.jpg
Η Viacom και η YouTube άρχισαν να βγάζουν στη φόρα η μία τα άπλυτα της άλλης, προσφέροντας μια σκανδαλιστική ματιά στο παρασκήνιο της διαμάχης που ξέσπασε ανάμεσά τους το 2007 για τα «πειρατικά» βίντεο που δημοσιεύουν οι χρήστες.
Ο όμιλος Viacom, στον οποίο ανήκουν το MTV και η Paramount Pictures, κατηγορεί τη YouTube για εσκεμμένη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας του, και παρουσιάζει τουλάχιστον ένα στέλεχος της YouTube ως πειρατή του ξένου οπτικού υλικού.

Η Google «θα αποχωρήσει από την αγορά της Κίνας στις 10 Απριλίου»

google_china.jpg
Η Google θα αποχωρήσει από την κινεζική αγορά στις 10 Απριλίου αντιδρώντας στην εκτεταμένη λογοκρισία του Διαδικτύου από την κυβέρνηση του Πεκίνου, αναφέρουν την Παρασκευή τα κινεζικά μέσα.
Η China Βusinees Νews επικαλείται δηλώσεις ενός στελέχους κινεζικής διαφημιστικής εταιρείας η οποία συνεργάζεται σήμερα με τη Google. Επικαλείται επίσης δηλώσεις ενός στελέχους της Google που εκτιμά ότι η εταιρεία του ενδέχεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις τη Δευτέρα.

Αποκαλυπτική φωτογραφία της Carla Bruni.... προς πώληση!

carla-bruni_425x.jpg
Μία περίοδο που οι φήμες για επεμβάσεις αισθητικής και για εξωσυζυγικές σχέσης έχουν ταράξει την ηρεμία του ζεύγους Sarkozy, μία αποκαλυπτική φωτογραφία της Carla Bruni από το παρελθόν της που τίθεται προς πώληση ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά...
Πριν να γνωρίσει το Γάλλο Πρόεδρο, Nichola Sarkozy, να τον παντρευτεί και να γίνουν ένα από τα πιο κομψά και λαμπερά ζευγάρια της Ευρώπης...η Carla Bruni-Sarkozy ήταν πασίγνωστο μοντέλο και τραγουδίστρια (την δεύτερη ιδιότητα τη διατηρεί μέχρι σήμερα).

Σάλος με την επανεμφάνιση του Έκτορα Μποντρίνι

Με κάθε άλλο παρά καλούς οιωνούς άρχισε τη νέα περιπέτειά του στη μικρή οθόνη ο “Εφιάλτης στην κουζίνα”, καθώς τα νούμερα για το real life πρόγραμμα του Alpha ήταν μεν ικανοποιητικά, όμως το ίντερνετ γέμισε επικριτικά σχόλια αναφορικά με την αυτοκτονία προηγούμενου συμμετέχοντα αλλά και για το νέο πρόσωπο που κάλεσε τον Έκτορα Μποτρίνι να σώσει την επιχείρησή του στο προχθεσινό επεισόδιο.

Η Ντόρα κάνει την αυτοκριτική της

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας πριν απο λίγο στο προσυνέδριο της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη άσκησε κριτική για τα χρόνια της διακυβέρνησης του Καραμανλή αλλά και για τα λάθη της ιδίας Μεταξύ άλλων τόνισε: " Άλλα περίμενε από εμάς η κοινωνία και άλλα εισέπραξε.
Η κοινωνία περίμενε επιστροφή στην πολιτική και εισέπραξε...

Διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης Πούτιν στη Ρωσία


ΜόσχαΣτείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Τουλάχιστον 1.500 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βλαδιβοστόκ κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν στην πρώτη από μία σειρά διαδηλώσεων σε όλη τη Ρωσία που έχει διοργανώσει για σήμερα, Σάββατο, η αντιπολίτευση.

Γιώργο,βουλιάζουμε....

Μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου2009 αντί να παρθούν μέτρα για την οικονομία, όπως έλεγε η τράπεζα της Ελλάδος και η Ε.Ε.,  η νέα κυβέρνηση άρχισε να «προβληματίζεται» για το ποια πολιτική θα ακολουθήσει και που πήγαν τα λεφτά που πίστευε πως θα έβρισκε! Κάπου εκεί αντί για μέτρα ήρθαν οι «παροχές» και μετά εκτινάχθηκαν τα spreads και άρχισε η  παραφιλολογία «για το ποιος φταίει».

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Φωτοβολταικά: ρεκόρ ισχύος στη Γερμανία


Η επικεφαλής του τμήματοςηλιακής ενέργειας, του γερμανικού υπουργείου Περιβάλλοντος Κάριν Φράιερ, μιλώντας σε συνέδριο τουEuroforum, αναφέρθηκε στο ρεκόρ νέας ισχύος 3,000μεγαβάτ, το οποίο σημειώθηκε πέρυσι και πρόκειται να καταρρίψει το 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου: μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πατέρα της


Μήνυση κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου εναντίον του πατέρα της, λόγω των χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησε ο δεύτερος στο δελτίο του Star και στον Αιμίλιο Λιάτσο.

Χωρίς βίζα στις ΗΠΑ από 5 Απριλίου


Από τις 5 Απριλίου οι Έλληνες που μεταβαίνουν στις ΗΠΑ για τουριστικά ή επαγγελματικά ταξίδια δεν θα χρειάζονταιβίζα, σύμφωνα με ανακοίνωση της  αμερικανικής πρεσβείας.

Τον Ιούνιο η "δίκη των στρατηγών"


Τριάντα τρεις ύποπτοι, τρεις από τους οποίους βρίσκονται ήδη στη φυλακή, θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης τον Ιούνιο με την κατηγορία ότι σκόπευαν να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά των μη μουσουλμανικών μειονοτήτων της Τουρκίας

«Δύσκολο παιχνίδι»


Στις δυσκολίες που παρουσιάζει για τον Ατρόμητο η κυριακάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, σε δήλωσή

«Μονόδρομος η νίκη»

Επιβεβλημένη θεωρεί ο Νίκος Καραγεωργίου την κατάκτηση των τριών βαθμών στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο, ώστε ο Εργοτέλης να μην μπλέξει σε... περιπέτειες στο φινάλε του πρωταθλήματος. "Το παιχνίδι δεν είναι τελικός, αλλά σίγουρα είναι κρίσιμο, καθώς μπορεί να σου δώσει βαθμολογική άνεση" είπε ο Έλληνας τεχνικός, που παραδέχθηκε ότι "

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

Γράφει ο Ανδρέας Μπέχλης:


    Την Κυριακή 18/04/2010 οι νέοι της χώρας μας θα κληθούν να ψηφίσουν στις εκλογές της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας, της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Διακόπτεται επ' αόριστον η λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης λόγω κρίσης

Να διακόψει τη λειτουργία του επ' αόριστον, λόγω οικονομικών δυσχερειών, αποφάσισε το ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα του ΜΜΘ θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά έως το Μάιο, αλλά από τον Σεπτέμβριο το κτίριο θα φιλοξενεί εκδηλώσεις, όχι όμως και δικές του μουσικές παραγωγές.

Δεν ήταν κλέφτης αλλά δονητής


Μια γυναίκα στη Γερμανία άκουσε περίεργους θορύβους στο διαμέρισμά της και υποπτευόμενη την ύπαρξη διαρρηκτών κάλεσε την αστυνομία

Παραλίγο νεκρός μετά από στύση τριών εβδομάδων


Ένα σύμπτωμα κατάλληλο για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με σαμπάνια είχε Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας είχε στύση για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Καλκούτας.

Έβλεπε πορνό μέσα στην εκκλησία


Η καλή ταινία με υπόθεση και σαμπάνια, χρειάζεται και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να την απολαύσει κανείς σε όλο της το μεγαλείο.

Ο ρομαντικός διαρρήκτης


Μια γυναίκα στη Γερμανία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, τηλεφώνησε έντρομη στην αστυνομία, λέγοντας ότι είχε ακούσει κάποιον να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της το οποίο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Φωτογραφίες με φόντο ναζιστικά σύμβολα



Μαθητές, του γενικού λυκείου Ακρωτηρίου στα Χανιά ανέβασαν στο Facebook φωτογραφίες με φόντο ναζιστικά σύμβολα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού "Κύδων" και της τοπικής εφημερίδας "Νέος Κήρυκας".

Αναβίωση δύο τελικών στα προημιτελικά

Την αναβίωση δύο παλαιότερων τελικών έβγαλε η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπάγερν-Μάντσεστερ, Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα, Λιόν-Μπορντό και Ίντερ-ΤΣΣΚΑ τα ζευγάρια στους «8» της διοργάνωσης. 

Τρεις εισαγγελείς και Κοβάτσεβιτς στο ΟΑΚΑ

Προσέχει για να... έχει ο Ολυμπιακός και γι' αυτό το λόγο ζήτησε τρεις εισαγγελείς για το μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (21/3, 19:00 Nova), ενώ μαζί του θα είναι και ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. 

AΠΟ ΤΑ 88 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΣΤΑ 54

Κάθε ρεκόρ σε πρόστιμα και τιμωρίες από την UEFA έχει «σπάσει» την τελευταία δεκαετία ο Ολυμπιακός, κάτι που κάποια στιγμή θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους ανθρώπους του!
Με αφορμή τη βαριά καμπάνα των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων...

Πρώτη κατακόρυφη προσγείωση για το νέο μαχητικό F-35

Μια ειδική έκδοση του μαχητικού F-35 της Lockheed Martin πραγματοποίησε την πρώτη, δοκιμαστική κατακόρυφη προσγείωση, μια θετική εξέλιξη για το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου, μετά τις καθυστερήσεις και την εκτίναξη του κόστους.

Εκτός από τις ΗΠΑ, στην ανάπτυξη του νέου αεροπλάνου

Η ΝΔ υπέκυψε στο «διαχειριστικό κυβερνητισμό», παραδέχεται ο Αντώνης Σαμαράς

Το «χρεοκοπημένο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης» που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα κατήγγειλε από το βήμα του 34ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ στη Χαλκιδική ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, παραδεχόμενος παράλληλα ότι το κόμμα του έχει ευθύνες καθώς «υπέκυψε στο διαχειριστικό κυβερνητισμό».

«Η κρίση που γνωρίζουμε σήμερα δεν είναι συγκυριακή. Ουσιαστικά χρεοκόπησε ένα ολόκληρο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης το οποίο

Σάντος: «Μπορούμε, αρκεί να μας αφήσουν…»

«Δεν θέλω να πιστεύω πως ό,τι και να κάνουμε δεν θα μας αφήσει η διαιτησία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», είπε αρκετά εκνευρισμένος και παθιασμένος ο Φερνάντο Σάντος στην Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τούμπα, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος κάλεσε τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα και να πιστέψει ακόμα πιο πολύ στον ΠΑΟΚ

Πολυήμερες στην Κρήτη: 18 χρονή στο νοσοκομείο, 7 συλλήψεις για χασίς!


Στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε χθες μαθήτρια που βρισκόταν στα Χανιά, στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδρομής. Σύμφωνα με το γιατρό του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ Στέλιο Λαμπάκη, η μαθήτρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η προσφυγή στο ΔΝΤ εξυπηρετεί την Ελλάδα ή τους δανειστές της;

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Ιδρύθηκε το 1945 στην Ουάσιγκτον και συμμετέχουν σε αυτό σχεδόν όλα τα μέλη του Ο.Η.Ε. με ελάχιστες εξαιρέσεις. Χορηγεί σχετικά χαμηλότοκα δάνεια σε χώρες που βρίσκονται υπό πτώχευση. Ο πραγματικός του στόχος όμως δεν είναι η ανάπτυξη των οικονομιών τους άλλα κυρίως η αποπληρωμή των παλαιών δανείων που έχουν λάβει αυτές οι χώρες από μεγάλες τράπεζες....
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,45% και διαμορφώνεται στα 1,3548 δολάρια. Το ευρώ διαπραγματεύεται στα...

Ενοχλημένος ο πρόεδρος της Ν.Δ

Ενοχλημένος και εκνευρισμένος φαίνεται να είναι τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Αντώνης Σαμαράς από την ένταση που έχει δημιουργηθεί στην νεολαία του κόμματος.Στενοί συνεργάτες του κ.Σαμαρά διαμηνύουν προς κάθε στρατόπεδο πως καλά θα κάνουνε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.
Η επόμενη μέρα θα πρέπει να βρει την Ο.Ν.ΝΕ.Δ ποιο δυνατή και ποιο ψηλά.
Έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο φόβου οι υποστηρικτές του κ. Παπαμιμίκου για την αρχηγία της ΟΝΝΕΔ, που θρασύτατα προβαίνουν σε κινήσεις που προσβάλλουν την ιστορία τόσο της ΟΝΝΕΔ, όσο και της ΔΑΠ. Σ' ένα, λοιπόν, από τα φρούρια του εν λόγω υποψηφίου, το Πανεπιστήμιο της Φλώρινας, βλέποντας ότι πολλοί από τους φοιτητές αλλαξοπίστησαν από την κεντρική γραμμή προς την υποψηφιότητα Χατζή, ίδρυσαν μέσα σε μία μέρα νέα φοιτητική, ανεξάρτητη παράταξη, με το όνομα Ν.Δ. "ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ" Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 

Μέτρα κατά της κακοποίησης παιδιών από ιερείς στην επιστολή του Πάπα

Οδηγίες για την παρεμπόδιση και την τιμωρία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερείς περιλαμβάνει η επιστολή που θα υπογράψει εντός της ημέρας ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', αναφερόμενος στο

Επίθεση Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ από το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Χαλκιδική. Ο Σαμαράς είπε πως η κυβέρνηση έταξε στους πάντες τα πάντα

ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cakVJ0YMsDo

Νέα πρόκληση Τούρκων

Σήμερα ,λίγο μετά από τις οκτώ το πρωί ,δυο Τουρκικά F16 πέταξαν σχεδόν σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου από ελικόπτερο της Frontex το οποίο επιτηρούσε το Αιγαίο ,και σε απόσταση αναπνοής πάνω από το Φαρμακονήσι .

Βομβαρδισμός έξι στόχων στη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ


Με τον βομβαρδισμό έξι στόχων στη Λωρίδα της Γάζας απάντησε το Ισραήλ στην εκτόξευση ρουκέτας από την παλαιστινιακή περιοχή. Ο βομβαρδισμός, που προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ανθρώπων, σημειώθηκε λίγες ώρες πριν τη συνάντηση, στη Μόσχα, του Κουαρτέτου (ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία και ΟΗΕ) για το Μεσανατολικό.
Το βράδυ της Πέμπτης, ισραηλινά αεροσκάφη

Στη Λιέγη σταμάτησε η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, σοκ για Γιουβέντους


Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Ευρώπη και το Europa League, καθώς ηττήθηκε από τη Σταντάρ με1-0 στη Λιέγη και σε συνδυασμό με την ήττα του με 3-1 στο ΟΑΚΑ σταμάτησε την πορεία του στους «16» της διοργάνωσης.
Αποκλεισμός σοκ της Γιουβέντους
Η Γιουβέντους «αυτοκτόνησε» στο «Κρέιβεν Κότατζ», καθώς γνώρισε τη συντριβή από τη Φούλαμ με 4-1 και αποκλείστηκε από την οκτάδα του Europa League
Μολονότι η «μεγάλη κυρία»

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Νόμιμo το ισπανικό… gamato

Με μια ιστορική απόφαση για τις εξελίξεις στο διαδίκτυο, ισπανικό δικαστήριο έκρινε ότι είναι νόμιμη η λειτουργία των web site και δικτύων τα οποία διανέμουν ψηφιακά αρχεία είτε με τη μέθοδο των torrents είτε από χρήστη σε χρήστη (P2P).

Θυμάστε εκείνον που βρήκε στο δρόμο ο Γιώργος και του πε "πρόεδρε, δίνω τη σύνταξή μου για την πατρίδα"; Βρέθηκε κι άλλος, που δίνει περισσότερα

Ευρωπαίος μόνο στο όνομα

Europa League τέλος είπε ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε από τη Σταντάρ με το γκολ του Μπογκανί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Όπως φάνηκε η Σταντάρ αποδείχτηκε ένα ανυπέρβλητο...

Πανικός στο Στρατόπεδο του Παπαμιμίκου

Πανικός στο στρατόπεδο του Παπαμιμίκου με τη διαφαινόμενη κατάρρευσή του στη Β.Ελλάδα.
Μη έχοντας άλλο "όπλο" να αντιμετωπίσει τη κατάρρευση του μύθου προβαίνει σε απειλές σε στελέχη της ΟΝΝΕΔ στη Β.Ελλάδα.Γνωστή η τακτική του σάπιου και του Διεφθαρμένου συστήματος του Παπαμιμίκου.
Ήδη πολλοί φοιτητές και μέλη της ΟΝΝΕΔ Θεσ/νικης έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους  στη στήριξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Η στρατηγική Ντόρας σε ακόμα μία Εκλογική διαδικασία καταρρέει και αποδεικνύει πως είναι μέθοδοι άλλων δεκαετιών .
Εν τέλη ο πανικός δείχνει να αποτελεί το μεγαλύτερο αντίπαλο στο στρατόπεδο του Παπαμιμίκου.

Αναγνώστης