Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Έγινε πατέρας στα 74!

Ο 74χρονος Gerry Burks είναι πλέον ο γηραιότερος άνδρας στη Βρετανία που έγινε πατέρας.

Ο Gerry που πλέον είναι συνταξιούχος, απέκτησε με τη 41χρονη σύζυγό του έναν γιο, τον Ryan και πλέει τώρα σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα εξάχρονο γιο, ενώ ο Gerry έχει τρία ακόμα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Δηλώνει χαζομπαμπάς και τονίζει ότι δεν τον τρομάζει το γεγονός ότι έγινε ξανά πατέρας σε τόσο μεγάλη ηλικίας. Μάλιστα αντιμετωπίζει με χιούμορ, όσους τον περνούν για τον… παππού του μικρούλη.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για την ηλικία μου, όμως εγώ φροντίζω πολύ καλά τον εαυτό μου», δηλώνει.

Μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλα παιδιά!!! Μωρέ μπράβο κουράγιο!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Super League 2009-2010

Ελλάδα Superleague 2009 - 2010
Θέση Ομάδα Βαθμ. Αγώνες Εντός Εκτός
Νίκες Ισ/ες Ήττες Γκολ Νίκες Ισ/ες Ήττες Γκολ
1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 64 28 10 2 2 29-10 10 2 2 22-7
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 58 28 8 4 2 24-9 9 3 2 19-8
3 ΠΑΟΚ 56 28 11 0 2 21-5 6 5 4 15-10

Τζιμπρίλ Σισέ - ξεπέρασε τον Ζιοβάνι

Αφού ...; σίγησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο Τζιμπρίλ Σισέ επέστρεψε στα γκολ και έγινε ο πιο παραγωγικός πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα τα τελευταία επτά χρόνια. Με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα 22 και ξεπέρασε

Βόμβα σκότωσε 15χρονο στα Πατήσια

Ένα 15χρονο αγόρι αφγανικής καταγωγής έχασε τη ζωή του, το βράδυ της Κυριακής, από έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στα Πατήσια.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν η 10χρονη αδελφή και η μητέρα του θύματος. Το κορίτσι χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων αν και οι οφθαλμίατροι έχουν δυσμενή πρόγνωση για την όρασή της. Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.
Ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε

Χαλκιάς: "Φοβήθηκα για τη σωματική μου ακεραιότητα"

Mετά την επίτευξη δεύτερου γκολ της ΑΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της Λάρισας να πανηγυρίσουν όμως ταυτόχρονα έβριζαν και απειλούσαν τον διεθνή τερματοφύλακα με τον οποίο βρέθηκαν σε απόσταση "αναπνοής". 

"Έκλεισαν τα μάτια" σε 5 πέναλτι χθες

"Έκλεισαν τα μάτια" σε 5 πέναλτι 
Πέντε πέναλτι δεν είδαν χθες οι διαιτητές, με βάση τις εκθέσεις των παρατηρητών.

>>>Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Κύρκος παρέβλεψε δύο πέναλτι υπέρ..

της ΑΕΚ (Καφές-Τζιμπούρ), αλλά παράλληλα δεν απέβαλε τους Γιάχιτς-Μανωλά.

>>>Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Ανδρέας Παππάς δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών για λογαριασμό των Νασούτι-Κόκε.

>>>Στο Καυτανζόγλειο ο Γιώργος Δαλούκας δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννενα (ανατροπή Κώτσιου). 

Κύρκος-Παππάς θα μείνουν "στο ψυγείο", ενώ ο Δαλούκας μάλλον τη γλιτώνει. 


Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Αστυνομικοί βγαίνουν περιπολίες με μηχανές


Στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης βγαίνουν από αύριο Μεγάλη Δευτέρα οι ομάδες της δίκυκλης αστυνόμευσης, που είχε εξαγγείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Πρόκειται για την Ομάδας ΔΙΑΣ, η εκπαίδευση των αστυνομικών που θα την απαρτίζουν  ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις αστυνομικές εγκαταστάσεις, με ασκήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Στο λεκανοπέδιο της Αττικής θα περιπολούν συνολικά 2.004 αστυνομικοί ανά δυάδες, με 1002 μοτοσικλέτες των 650 κυβικών. Ανάλογο θα είναι και το πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη, όπου θα περιπολούν συνολικά 422 αστυνομικοί με 211 μοτοσικλέτες.

Χατζής: Μία κάλπη ανά δήμο VS Παπαμιμίκος: Μία κάλπη ανά νομό!!!

 Την ώρα που μαίνεται η μάχη των εντυπώσεων μεταξύ των τριών υποψηφίων προέδρων της ΟΝΝΕΔ, οι διεργασίες σχετικά με τα διαδικαστικά ζητήματα κορυφώνονται. Μέχρι στιγμής, τα επιτελεία των επίδοξων διαδόχων του Παπανικολάου δεν έχουν βρει τη "χρυσή τομή" όσον αφορά τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν ανά την Ελλάδα, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τη Ρηγίλλης. Δημοσίως, όλοι οι υποψήφιοι έχουν εκφραστεί υπέρ της τοποθέτησης όσο το δυνατόν περισσότερων καλπών σε όλη τη χώρα, ωστόσο στο παρασκήνιο, διατυπώνονται ανησυχίες για τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να ανακύψουν εξαιτίας της ανάπτυξης ενός τόσο μεγάλου δικτύου.

Η πλευρά Χατζή, εμμένει στην άποψή της για μία κάλπη ανά δήμο, ενώ η πλευρά Παπαμιμίκου φαίνεται να προτιμά

Χιλιάδες πόλεις και μνημεία κατέβασαν τους διακόπτες για την Ώρα της Γης



Αθήνα: Από την όπερα του Σίδνεϊ μέχρι την Ακρόπολη, από τα εστιατόρια του Βλαδιβοστόκ μέχρι το παλάτι του Μπάνιγχαμ, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έσβησαν τα φώτα το βράδυ του Σαββάτου για τη φετινή Ώρα της Γης, μια συμβολική κινητοποίηση για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
Στην πρωτοβουλία εκτιμάται ότι συμμετείχαν γύρω στις 4.000 πόλεις σε περισσότερες από 120 χώρες, με τη Νέα Ζηλανδία να κάνει την αρχή στις 20.30 τοπική ώρα (09.30 ώρα Ελλάδας).
«Έχουμε συμμετοχές από τους πάντες, από την Καζαμπλάνκα μέχρι τις κατασκηνώσεις για σαφάρι στη Ναμίμπια και την Τανζανία» δήλωσε ο Γκρεγκ Μπουρν, διευθυντής της WWF Αυστραλίας, η οποία διοργάνωσε την πρώτη Ώρα της Γης στο Σίδνεϊ το 2007. (Στην ένθετη αριστερά, οι Πύργοι Petronas στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας).
Στην Ελλάδα, η κινητοποίηση είχε τη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια αλλά και του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, το οποίο κατέβασε τους διακόπτες στα 24 κτίρια των υπηρεσιών του.
Συνολικά 248 δήμοι, κοινότητες και νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις στην Ελλάδα, καθώς και 282 εκπαιδευτικοί οργανισμοί και 1016 φορείς και επιχειρήσεις, είχαν δηλώσει συμμετοχή για την Ώρα της Γης μέχρι την Παρασκευή.
Τα φώτα έσβησαν στην Ακρόπολη, τον Λευκό Πύργο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, μεταξύ άλλων.
Με «ενθουσιασμό και ελπίδα» συμμετείχε στην πρωτοβουλία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη: «Καλούμε τους πάντας, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητος, να συμμετάσχουν στην Ώραν της Γης» είχε δηλώσει ο Οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Σε παγκόσμιο επίπεδο η συμμετοχή φαίνεται πως ήταν αυξημένη σε σχέση με το 2009, όταν πήραν μέρος 3.929 πόλεις και κοινότητες σε όλο τον κόσμο.
Η μεγάλη συμμετοχή θα μπορούσε να αποτελέσει μέσο πίεσης, ώστε η διεθνής κοινότητα να καταλήξει σε μια νέα συμφωνία κατά της παγκόσμιας θέρμανσης στη διάσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο ΟΗΕ το Δεκέμβριο στο Μεξικό.

«Πράσινο» γλέντι για τους Κυπελλούχους του βόλεϊ



Μέχρι το πρωί της Κυριακής συνεχίστηκαν τα επινίκια στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να τα δίνουν όλα, όχι στα μπουζούκια, αλλά στο αγαπημένο στέκι της ομάδας την KNAVE. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας το γλέντησαν με την ψυχή τους, με τον... τρελό Γκιγιόμ Σαμικά να δίνει τα ρέστα του.

Η αποστολή της ομάδας έφτασε στο κλειστό της Γλυφάδας με... ελαφρά καθυστέρηση, αφού το πούλμαν παρέκλινε της προγραμματισμένης διαδρομής και πέρασε από τις καφετέριες και τα γύρω μαγαζιά, όπου παίκτες και τεχνικό επιτελείο γνώρισαν την αποθέωση από φίλους της ομάδας.
Μόλις, το πούλμαν κατάφερε να φτάσει στο κλειστό της Γλυφάδας, φίλοι της ομάδας συνέχισαν για αρκετή ώρα να αποθεώνουν την ομάδα και να ζητούν επιτακτικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Οι τοίχοι της μπροστινής μεριάς του γηπέδου γέμισαν... συνθήματα «Κυπελλούχος 2010 - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ». Με λίγα λεπτά καθυστέρηση κατέφτασε και ο

Συζητείται τη Μ.Δευτέρα στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο

Σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου ξεκινά νωρίς το απόγευμα της Μ.Δευτέρας η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Το Βήμα, στην τσιμπίδα των τεκμηρίων αναμένεται να πιαστούν ακόμη περισσότεροι φορολογούμενοι, μετά την απόφαση - βόμβα του υπουργείου Οικονομικών να καταργήσει το «πόθεν έσχες» για την απόκτηση πρώτης κατοικίας καθώς και να λαμβάνεται ως τεκμήριο διαβίωσης η δόση αποπληρωμής στεγαστικών δανείων.
Ακόμη, η ανατροπή στο υφιστάμενο καθεστώς «πόθεν έσχες» αναμένεται να δημιουργήσει έντονους κλυδωνισμούς στην αγορά ακινήτων, η οποία

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...... ΚΥΡΙΑΚΗ 28/3/2010



Κυριακή
28
Μαρτίου
Ανατ.: 07.22
Δύση: 19.45
Σελήνη
13 ημερών
193
δολοφονείται ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Πέρτιναξ.
845
επιδρομείς Βίκινγκ λεηλατούν το Παρίσι, πιθανότατα υπό την αρχηγία του Ράγκναρ Λόντμπροκ, ο οποίος, προκειμένου να φύγει από την πόλη, συγκεντρώνει ένα τεράστιο ποσό ως λύτρα.
1483
γεννιέται ο Ιταλός αναγεννησιακός ζωγράφος Ραφαήλ.
1794
πεθαίνει ο μαρκίσιος ντε Κοντορσέτ, Γάλλος μαθηματικός, φιλόσοφος και πολιτικός επιστήμονας, πρόγονος πολλών πολιτικών τάσεων όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
1797
στις ΗΠΑ, κατοχυρώνεται στον Ναθάνιελ Μπρίνγκς από το Νιου Χάμσαϊρ η πρώτη πατέντα για το πλυντήριο ρούχων.
1814
πεθαίνει ο Τζοσέφ Ιγκνάς Γκιλοτίν, ο εφευρέτης της γκιλοτίνας.
1834
η Σύγκλητος των ΗΠΑ επιπλήττει τον Πρόεδρο Άντριου Τζάκσον, επειδή αποστέρησε την κρατική χρηματοδότηση από τη Δεύτερη Τράπεζα των ΗΠΑ.
1854
στον πόλεμο της Κριμαίας, η Αγγλία και η Γαλλία κηρύττουν τον πόλεμο στη Ρωσία.
1862
γεννιέται ο Γάλλος πολιτικός Αριστίντ Μπριάντ, ο οποίος το 1926 τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης.
1866
κάνει την εμφάνισή του το πρώτο ασθενοφόρο.
1868
γεννιέται στη Ρωσία ο συγγραφέας της "Μάνας" Μαξίμ Γκόργκι.
1873
διεξάγεται ο πρώτος αγώνας σκακιού μεταξύ της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.
1881
πεθαίνει ο Ρώσος συνθέτης Μοντέστ Μουσόργκσκι.

Σε οικονομική κρίση και οι ψαράδες του Αμβρακικού!

Η κρίση χτυπά και τους ψαράδες του Αμβρακικού κόλπου, καθώς το 2009 οι ψαριές δεν πήγα καλά εξ αιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να αγοράσουν καινούργια δίχτυα και να επιδίδονται σε κλοπές από άλλους συναδέλφους τους.Μόλις προχθές, διαπιστώθηκε κλοπή 10 τεμαχίων καινούργιων διχτυών γαρίδας σε μέλος τους, που είχε αραγμένο το αλιευτικό του σκάφος στο Πλατανάκι.Σε ανακοίνωση του,ο αλιευτικός σύλλογος αλιέων Νεοχωρίου Άρτας,αναφέρει τα εξής: