Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Νωρίς ξεκίνησαν οι Τραμπουκισμοί....

Να τα πάλι.....
   Δεν πρόλαβα καλά καλά να χωνέψω το Πασχαλινό αρνί και τσουπ! με επανέφεραν άρον άρον στην πραγματικότητα.
   Χαμός μαθαίνω έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσ/νίκης σε γνωστή καφετέρια της Οδού Ικτίνου.
   Στελέχη του Ανδρέα Παπαμιμίκου προπηλάκισαν και απείλησαν μέλος της ΔΑΠ του ΤΕΙ Θεσ/νίκης που πρόσκειται στον έταιρο Υποψήφιο για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Κώστα Χατζή.
   Νωρίς νωρίς λοιπόν βλέπω να αρχίζουν οι γνωστές πρακτικές που κατά καιρούς ο Παπαμιμίκος και η παρέα του εφαρμόζουν και κάτι μου λέει πως τώρα που τα πράγματα για τον ίδιο και την ομάδα του ζορίζουν περισσότερο θα έχουμε και άλλα στη συνέχεια.
  
   Ανδρέα μου σου το έχω ξαναπεί πως ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και πες και στα παιδιά....στο Θόδωρο και στον Στρατούλη πως με απειλές και τραμπουκισμούς οι εκλογές δεν κερδίζονται...

  Υπογραφή
 Ο Γιούτσος

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Παρά τον αήθη πόλεμο, ο Κώστας Χατζής συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς τη Μεγάλη Νίκη

Οι στόχοι για τη νέα ΟΝΝΕΔ και οι τρόποι επίτευξής τους.
Στόχοι

1.Επαναφορά της πολιτικής στο προσκήνιο.

2.Αποκέντρωση και επανασύνδεση της παράταξης με τις τοπικές κοινωνίες.

3.Έμφαση στα κοινωνικά προβλήματα και στις ανάγκες των νέων σε εκπαίδευση,  απασχόληση, κατάρτιση και καθημερινότητα.

4.Εξωστρέφεια ως προς την λειτουργία, τις ιδέες και τις δράσεις

Γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός στον τελικό

Οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν τον Αρη ως τυπικά γηπεδούχοι στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας
Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας κόντρα στον Αρη, όπως αποφασίστηκε το πρωί της Πέμπτης μετά απο κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ.
Έτσι, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την οργάνωση του αγώνα, σε σύσκεψη που θα γίνει μεταξύ της διοργανώτριας αρχής και των δυο φιναλίστ.

Ίδρωσε αλλά πέρασε...

Η Λιόν έχασε με 0-1 από την Μπορντό στο "Σαμπάν-Νταλμάς", αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, καθώς είχε νικήσει με 3-1 στο "Ζερλάν".
H πρώτη πραγματική καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 44' με την μπάλα να "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι του Ουγκό Λορίς μετά το σουτ του Αλού Ντιαρά. Ένα μόλις λεπτό αργότερα η Μπορντό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μαρουάν Σαμάκ.
Ο Μαροκινός πέτυχε το 5ο του γκολ στην διοργάνωση με κοντινή προβολή.Στο 87 οι οικοδεσπότες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το γκολ-πρόκρισης, αφού ο Γιορίς "έβγαλε" φοβερή κεφαλιά του Ουεντέλ που δεν πίστευε στα μάτια του.

Απέκλεισε την ManUtd η Μπάγερν

Με το γκολ του Γκίμπσον και τα δύο του Νάνι οι Άγγλοι προηγήθηκαν με 3-0, αλλά πριν το ημίχρονο με τον Όλιτς μείωσαν οι φιλοξενούμενοι.
Ένα γκολ έψαχνε η Μπάγερν για την πρόκριση και το πέτυχε με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση ο Άριεν Ρόμπεν στο 74'.
Ο Ρούνεϊ ήταν στην βασική ενδεκάδα και αγωνίστηκε μέχρι το 55', ενώ πολύ σημαντικό ρόλο στο ματς έπαιξε η αποβολή του Ράφαελ Ντα Σίλβα στο 50', που άφησε την Μάντσεστερ με δέκα παίκτες σχεδόν για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Μάντσεστερ Γιουν. - Μπάγερν 3-2

Σκόρερς: 3' Γκίμπσον, 7' και 41' Νάνι / 43' Όλιτς, 74' Ρόμπεν
Γήπεδο: "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ
Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
Οι δύο πρώτες καλές φάσεις που δημιούργησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέληξαν αμφότερες σε γκολ.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Ντάρον Γκίμπσον

Ζωντανό το όνειρο για Τότι

Έξι αγωνιστικές πριν την λήξη της "Serie A" και ο Φραντσέσκο Τότι έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την κατάκτηση του σκουντέτο.
Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν δυσανάλογο με τις εμφανίσεις της Ρόμα το τελευταίο διάστημα και μετά το 2001 διεκδικεί το πρωτάθλημα από την Ίντερ μόλις ένα βαθμό πίσω από τους "νερατζούρι".
Ο αρχηγός της Ρόμα δηλώνει αισιόδοξος ότι θα κατακτήσει

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Η ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ....

Προκήρυξη με την οποία απειλεί ότι θα χτυπήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής εξέδωσε η Αλ Κάιντα, η οποία φιλοξενείται σε ισλαμικό περιοδικό. Το θέμα αποκάλυψε το αμερικανικό δίκτυο «CBS».

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΠΗ???

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους φαίνεται πως γράφουν στη Νέα Δημοκρατία τον Πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά. Την ώρα που αυτός μιλά για αυτοκάθαρση οι κάθε λογής αρουραίοι της κυβερνητικής περιόδου, χορεύουν στο κόμμα και ετοιμάζουν τη δυναμική τους επιστροφή στην πολιτική σκηνή. Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς δίνει τη μάχη του για να πετάξει έξω από το κόμμα τα κλειστά συστήματα και τις πολιτικές βαρονίες, κάποιοι προσπαθούν με κάθε μέσο να περιορίσουν τη συμμετοχή των απλών Νεοδημοκρατών από τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Τεράστιο σκάνδαλο αποτελεί η προσπάθεια από πλευράς του υποψηφίου προέδρου για την ΟΝΝΕΔ,

Τα ψεύτικα επιχειρήματα εναντίον του Χατζή καταρρίπτονται...


Γράφουν οι ΓΑLAZIOI MAXHTEC

Σε αυτή τη χώρα, στη χώρα που ό,τι δηλώσεις είσαι, στη χώρα του "ΠΟΤΕ", του "ΘΑ" και του "δε βαριέσαι μωρέ...", μπορεί κανείς να ακούσει τα πάντα. Αυτό συμβαίνει και με εμάς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ΟΝΝΕΔ. Η πλευρά Παπαμιμίκου έχει επιδοθεί σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι εντυπώσεων κι επικοινωνίας μέσα από blogs, portals, δημοσιέυματα κλπ. Ταυτόχρονα επιδίδονται και σε έναν ανηλεή κι ανήθικο πόλεμο εναντίον του Κώστα Χατζή. Το τί έχει ακούσει αυτός ο άνθρωπος δε λέγεται...Τον έχουνε πει ακροδεξιό, φασίστα, νεοναζί, τραμπούκο, βολεμένο, ανύπαρκτο κλπ.

H Ιστορία της περιβόητης ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. που αμαύρωσε το όνομα και της ιστορία της ΟΝΝΕΔ πανελλάδικα.....


H Ιστορία της περιβόητης ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. που αμαύρωσε το όνομα και της ιστορία της ΟΝΝΕΔ πανελλάδικα.....                                            




Στοιχεία των παρακάτω "μη κυβερνητικών οργανώσεων":
1. ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.(μεταξύ των μελών του Δ.Σ. είναι και οι φοιτητές του ΠΑΜΑΚ, Εγγλέζος Πέτρος, Λαμπριανίδου Χρυσούλα, Πεζίκογλου Ευτύχης, Παπαμιμίκος Ανδρέας).

Αίτημα για βίαιη προσαγωγή αυτόπτη μάρτυρα στη δίκη Γρηγορόπουλου στην Αμφισσα

Τη βιαία προσαγωγή του 17χρονου φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμφισσας ζήτησε η υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων ειδικών φρουρών, όταν η πολιτική αγωγή δήλωσε ότι ο μάρτυρας αδυνατεί να προσέλθει στο δικαστήριο για να καταθέσει.

Ο 17χρονος μάρτυρας

Πρόκριση της Μπάρτσα με «εξωγήινο» Μέσι, εισιτήριο και για Ίντερ

Ραντεβού για τα ημιτελικά του Champions League έδωσαν οι Μπαρτσελόνα και Ίντερ, που πήραν την Τρίτη τα δύο πρώτα εισιτήρια της πρόκρισης στους «4» της διοργάνωσης.
Οι «μπλαουγκράνα» συνέτριψαν την Αρσεναλ με 4-1 στο «Καμπ Νου» χάρη στην... εξωπραγματική απόδοση του Λιονέλ Μέσι (2-2 το πρώτο ματς στο «Emirates»), ενώ η Ίντερ νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0 στη Ρωσία, όπως είχε κάνει και στον πρώτο προημιτελικό του «Μεάτσα».
Μπαρτσελόνα - Αρσεναλ 4-1
  
Με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου να κάνει

Στην Αθήνα άτομα του ΔΝΤ.....

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη το κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον απόηχο και της χθεσινής εκτίναξης των spreads πάνω από τις 400 μονάδες βάσης και της αναθεώρησης του ελλείμματος πάνω από το 13%... Τα στελέχη του ΔΝΤ θα συνδράμουν

Πρωτιά στην Πρωινή ζώνη 7/4/2010

Πρώτος για άλλη μία φορά ήρθε στην  πρωινή ενημερωτική ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» στον Αντ1. Σύμφωνα με τα νούμερα της AGB η εκπομπή την Τρίτη 6/4 συγκέντρωσε 22,1% στο σύνολο των τηλεθεατών και 15,1% στο νεανικό κοινό.

Δεύτεροι με μικρή διαφορά ήρθαν οι

H pagida ξανά κοντά σας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλους τους Αναγνώστες του No1 ανερχόμενου Blogspot Pagidanews...
Λόγω Τεχνικών προβλημάτων δυστηχώς τις τελευταίες μέρες δεν μπορέσαμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσής σας...
Πλέον και αφού όλα τα προβλήματα έχουν λειθεί είμαστε και πάλι εδώ στη πρώτη γραμμή της; ενημέρωσης όλων..
Με ΝΕΑ άρθρα τα οποία καίνε και σας Παγιδεύουν να τα διαβάσετε...

Από:Συντακτική ομάδα Pagidanews