Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Στο 'πα και στο ξαναλέω Αντρέα…

   Βρε Αντρέα….. βρε Αντρέα είτε στα λέω είτε όχι εσύ μυαλό δεν βάζεις .
Τις προάλλες δεν σου έγραφα πάλι πως ο πανικός είναι κακός σύμβουλος;


Μαθαίνω λοιπόν πως τα ‘’στελέχια’’ σου έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα χωρίς λογική και χωρίς ίχνος ηθικής (ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!). Μου  'πανε  πως οι δικοί σου παίρνουνε τηλέφωνο με απόκρυψη σε μέλη οργανώσεων που στηρίζουνε Χατζή και τους λένε πως οι οργανώσεις στις οποίες ανήκουνε άλλαξαν άποψη τις τελευταίες ώρες και στηρίζουν εσένα.
Αλλά αυτό μόνο στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ θα μπορούσε να συμβεί!!!!!!


Τις τακτικές σου τις έχουμε μάθει και δεν τσιμπάμε χαχαχα

Με αγάπη στον "φίλο" μου Αντρέα
Γιούτσος

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ

Ύστερα από την ενέργεια των τελευταίων ωρών από το γραφείο του κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου να ενημερώνει ψευδώς μέσω τηλεφώνου ( τηλεφώνημα με απόκρυψη ) ότι η ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ κατόπιν της αποχώρησης του υποψήφιου προέδρου κ. Βασίλη Αξιώτη στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Παπαμιμίκου, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την ενέργεια αυτή.

Τα αμπεμπαμπλόμ και τα μπλιμπλίκια



Τι θα κάναμε χωρίς τρομοκρατία; Πόσο καλοί θα ήμασταν χωρίς τους «κακούς»;

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη για τον μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"


Συγκεκριμένα από τις 6 π.μ θα απαγορευτεί η στάθμευση και από τις 8π.μ. η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, από τα όρια του νομού Πέλλας μέχρι τη Χαλκηδόνα, από τη Χαλκηδόνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη στο ρεύμα εισόδου της πόλης, καθώς και στους παρακάτω δρόμους:

Λεωφόρο Κ. Καραμανλή - Ιωνίας, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη... 

Νέα Μοναστηρίου, μόνο προς τη Πλατεία Δημοκρατίας,

Μοναστηρίου, μόνο προς την Πλατεία Δημοκρατίας και σε ολόκληρό το τμήμα της από την οδό Γληνού -Τρεις Γέφυρες- έως και την οδό Αγίας Παρασκευής, στην Πλατεία Δημοκρατίας,

Δωδεκανήσου,

Σαλαμίνος,

Ν. Κουντουριώτη,

Λ.Νίκης και

Βασ.Γεωργίου Β΄, μόνο σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Επίσης από τις 6 π.μ. θα απαγορευτεί η στάση - στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου του Δήμου Αμπελοκήπων, από την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την οδό Μ. Αντύπα.. Την ίδια ώρα θα απαγορευτεί η στάθμευση, ενώ δύο ώρες αργότερα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία - στάση στις οδούς Μ. Αντύπα, από Καραολή & Δημητρίου μέχρι Θ. Χατζίκου και Αγαμέμνονος του Δήμου Ευόσμου.

Τον 3ο του άθλο ετοιμάζει ο Στέλιος Βάσκος


"Με τα σημάδια της κόπωσης από το προηγούμενο εγχείρημα Τρίκαλα - Κωνσταντινούπολη -Τρίκαλα να είναι έντονα στο πρόσωπο του αθλητή και αγωνιστή Στέλιου Βάσκου και παρά τις ενστάσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον πήρε μια γενναία απόφαση για ένα καινούριο εγχείρημα. Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον ίδιο τον εαυτό του σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, διανύοντας την...

Σε κινητοποίηση για την αύξηση του φόρου στα τσιγάρα προχωρούν οι ιδιοκτήτες περιπτέρων



Ρολά κατεβάζουν για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τα περίπτερα ολόκληρης της χώρας την ερχόμενη Τρίτη, καθώς οι ιδιοκτήτες αντιδρούν στην αύξηση της φορολόγησης των προϊόντων καπνού, που έχει πλήξει σημαντικά τον κλάδο.

"Ψηφιακή Ελλάδα ακόμα περιμένουμε να πάρουμε τα χρήματά μας"


"Έχω μία ατομική επιχείρηση και τον Σεπτέμβριο συμμετείχα στο πρόγραμμα του υπουργείου που αφορούσε δωρεάν χορήγηση NETBOOK στους μαθητές της Α' Γυμνασίου. Το πρόγραμμα...



έκλεισε αρχές Νοεμβρίου και μας είχαν ενημερώσει ότι η πληρωμή θα γίνει πριν το τέλος του έτους. Έχουμε φτάσει όμως μέσα Απριλίου και τίποτα ακόμα. Αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε από την τσέπη μας τους προμηθευτές και βέβαια το μικρό κέρδος που θα είχαμε από αυτό, έχει εξανεμιστεί. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά και με e-mail αλλά κανείς δεν απαντάει. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να μας απαντήσει, έστω κα μέσα από το blog σας? Ευχαριστώ για την κατανοησή σας."

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΒΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ



"Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την ειδική μεταχείριση που μου εξασφάλισε, με τους ξυλοδαρμούς, τις απειλές κατά της γυναίκας μου και των παιδιών μου και την προφυλάκιση μου στις Φυλακές των Τρικάλων, που θα μου στερήσει....


και το στοιχειώδες δικαίωμα κάθε κρατουμένου να επικοινωνεί με την οικογένεια του. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα ξεπέσει σε αυτό το σημείο. Επειδή έχω μάθει από τα 20 μου χρόνια να ξεπερνώ τις όποιες δυσκολίες, θα σταθώ όρθιος. Δεν θα πετύχετε τη φυσική και την πολιτική μου εξόντωση.

Κώστας Γουρνάς
16 Απριλίου 2010
12ος όροφος ΓΑΔΑ


Οι απειλές και οι βασανισμοί των κρατουμένων για την αποκαλούμενη ως «Υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα» δεν θα έχουν ως αποτέλεσμα την εξόντωση κανενός/καμίας από εμάς. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι δεν θα κάνει κανείς/καμία μας ούτε ένα βήμα πίσω. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους. Η αλληλεγγύη μας δεν «εξοντώνεται».

Σύντροφοι και συγγενείς του Κώστα Γουρνά

Υ.Γ. Παρακαλούμε η επιστολή μας να δημοσιευθεί αυτούσια.

Η Τουρκία “απαγορεύει” αποστολή έρευνας-διάσωσης στα Ψαρά


Η Άγκυρα με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε στις 12:34 σήμερα αρνείται στην Ελλάδα το δικαίωμα να προχωρήσει σε αποστολή έρευνας και διάσωσης του άτυχου ψαρά που αναζητείται από χθες στην περιοχή των Ψαρών με την αιτιολογία ότι η αρμοδιότητα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο πέρα του 25ου Μεσημβρινού και ειδικότερα στην περιοχή των Ψαρών, ανήκει στην Τουρκία!H NOTAM εκδόθηκε την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός....

Ψηφοφορία στο internet με τίτλο… "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ" Διαβάστε περισσότερα:



Φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για μερικούς…
e-mail Αναγνώστριας.

Εμείς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση και άποψη, επιθυμούμε να ανατεθεί σε ειδικούς σύμβουλους και επιστήμονες ,ανεξάρτητους από κάθε πολιτική επιρροή και σε καμία περίπτωση σε κάποια διακομματική επιτροπή, η διερεύνηση του τι και ποιοι είναι υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση την οποία περιήλθε η πατρίδα μας.
Για όσους θέλετε να ψηφίσετε… είστε ένα κλικ από το να το κάνετε...
ΚΛΙΚ ΕΔΩ>>> http://www.petitiononline.com/CRISIS/petition.html 

Το e-mail της αναγνώστριας που μας έστειλε την ψηφοφορία…
Με αφορμή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, σύμφωνα με το οποίο οι "πατέρες του Έθνους" μπορούν με κυνισμό που περισσεύει να συνεχίσουν να βγαίνουν στην σύνταξη στα οκτώ χρόνια κοινοβουλευτικής τους θητείας ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες υποχρεούνται να δουλεύουν 40 χρόνια για τον ίδιο λόγο, ξεχείλισε το ποτήρι της οργής μας.
Είναι οι ίδιοι που διέλυσαν πρόωρα την Βουλή για να απολαύσουν ασυλία για τις κομπίνες τους, οι ίδιοι που διορίζουν όλη την οικογένειά τους και ακόμα και τις οικιακές βοηθούς τους στην Βουλή για να ταΐζουμε κι άλλους άχρηστους, είναι οι ίδιοι που ενώ περικόπτουν τους μισθούς και τις συντάξεις του κοσμάκη, αυτοί συμπληρώνουν τα "κομμένα" εισοδήματά τους με αύξηση των επιδομάτων από συμμετοχή σε επιτροπές.
Αυτούς, λοιπόν, τους ανθρώπους που συμπεριφέρονται σαν τρόφιμοι των Βερσαλλιών λίγο πριν την Γαλλική Επανάσταση, θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν να δώσουν απαντήσεις για τις ευθύνες των Κυβερνήσεων και των μεμονωμένων αξιωματούχων που μας οδήγησαν στην πρωτοφανή κρίση που ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε.
Έτσι πιστεύουμε οτι επειδή ο Ελληνικός Λαός δικαιούται να μάθει τι του συνέβη ,κι επειδή δεν πιστεύουμε πια σε Κοινοβουλευτικούς ελέγχους και επιτροπές από αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να ανατεθεί σε ειδικούς επιστήμονες, όπως το Οικονομικό Επιμελητήριο και το Σώμα Ορκωτών Λογιστών, ανεξάρτητους από τα Κόμματα, η διερεύνηση του θέματος και η έκδοση πορίσματος για την απόδοση ευθυνών.
Δημιουργήσαμε, λοιπόν, ένα φύλλο συλλογής υπογραφών με το οποίο το ζητάμε.
Αν θέλετε, 
υπογράψτε.

Καρατζαφέρης: με τον Παπανδρέου για "να βοηθήσω την πατρίδα μου" -ALTER Διαβάστε περισσότερα:


Ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση του Γ. Καρατζαφέρη- και μάλιστα στον αγαπημένο του σταθμό, το ALTER- ακόμα μια ευκαιρία για τον ίδιο να "πουλήσει" έντεχνα- από επικοινωνιακή άποψης- την πολιτική του εικόνα. Αρχικά ο κος Καρατζαφέρης συνέκρινε τον εαυτό του με τους Π. Κανελλόπουλο και Γ. Παπανδρέου (τον παππού) το 1940 λέγοντας ότι "όταν είχαν απέναντί τους μια

κυβέρνηση όχι δημοκρατική, πήγαν να πολεμήσουν εθελοντές, φεύγοντας από την εξορία που τους είχαν στείλει. Είπαν πάμε να πολεμήσουμε, δεν είπαν πάμε να βοηθήσουμε το Μεταξά. Εγώ δεν πάω να βοηθήσω τον κο Παπανδρέου, πάω να βοηθήσω την πατρίδα μου". Παράλληλα, δεν παραλείπει να προβεί στο απαραίτητο "κήρυγμα" περί εθνικού κινδύνου στο θέμα της FYROM λέγοντας ότι "ξέρετε ότι έχει αρχίσει η πίεση ξένων ηγετών με την οικονομική δυσκολία, λέγοντας ΄ξέρετε έχετε ανοικτό και το θέμα της FYROM'. Όταν αρχίσουν και τα συνδέουν, αυτά τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα για τη χώρα". Τέλος, δεν αφήνει "παραπονεμένο" ούτε τον κο Σαμαρά, όσον αφορά την άγνοια που ο ίδιος επικαλέστηκε για τα συγκεκριμένα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι "με τις κατάλληλες ερωτήσεις, μπορείτε να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε. Αν ρωτήσεις σωστά παίρνεις απαντήσεις. Εγώ φρόντισα να ρωτήσω έτσι, ώστε να είμαι ενήμερος και να μην αιφνιδιαστώ. Αν τώρα ο κος Σαμαράς ή άλλος πολιτικός (sic) δεν έβαλε αυτή την πλατφόρμα των ερωτήσεων για να φτάσει στο μεδούλι της ενημέρωσης, δεν φταίει κανένας άλλος". Μιλάει και ο κος Καρατζαφέρης περί συναίνεσης, ο οποίος προ διμήνου "φώναζε" για εκλογές με αφορμή την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. Τώρα αντιλήφθηκε κι αυτός τη σοβαρότητα της κατάστασης;

Με πυροβολισμούς αποθάρρυνε τους διαρρήκτες


Με πυροβολισμούς αποθάρρυνε τους διαρρήκτες


Αναστατώθηκε το Μακροχώρι το βράδυ της Παρασκευής, όταν στις 3 τη νύχτα ακούστηκαν πυροβολισμοί. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι έγιναν από ιδιοκτήτη οικίας στην προσπάθειά του να εκφοβίσει διαρρήκτες, πράγμα που τελικά πέτυχε.
Το βράδυ....



της Παρασκευής τρία άτομα επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία στο Μακροχώρι Ημαθίας. Ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εκ των τριών κινήθηκε προς διαφορετική κατεύθυνση από τους άλλους δύο και εικάζεται ότι ήταν οδηγός του οχήματος το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο, ενώ στήθηκαν μπλόκα σε επίκαιρα σημεία για ενδεχόμενο εντοπισμό των δραστών.

Η υπόθεση ερευνάται.

Πηγή:Μακεδονικό Δίκτυο 

Δήλωση Κ. Χατζή για την στήριξη των στελεχών του Αξιώτη


Η υποψηφιότητα του Βασίλη Αξιώτη έδωσε στην περίοδο που διανύουμε πριν τις εκλογές για τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ έναν τόνο ξεχωριστό. Η υποψηφιότητα του αλλά και τα στελέχη που τον πλαισίωσαν συνέβαλαν στο να προαχθεί ο πολιτικός διάλογος, να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να διαμορφωθούν καινούρια δεδομένα για την μελλοντική πορεία της ΟΝΝΕΔ.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα, που με την ομάδα ανθρώπων που τον πλαισίωσε στον έως τώρα αγώνα του, συντασσόμαστε σε μία κοινή πορεία με γνώμονα την ενότητα της παράταξης. Ο αγώνας για μία σύγχρονη, δημοκρατική και πάνω από όλα ανοιχτή, σε όλους τους νέους, νεολαία είναι κοινός. Στις 18 Απριλίου επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο και την επόμενη μέρα όλοι μαζί ξεκινάμε τον αγώνα για να ανεβάσουμε την ΟΝΝΕΔ ακόμα πιο ψηλά.
Η απόσυρση του Βασίλη Αξιώτη σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί πολιτική ήττα, ιδίως όταν μιλάμε για ανθρώπους τόσο νέους, με τόσο δρόμο μπροστά τους στην Οργάνωση. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την έως τώρα πορεία του και να τον διαβεβαιώσω πως οι αρχές, οι αξίες και οι προτάσεις του δεν χάνονται αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν στο μυαλό όλων των στελεχών της παράταξης και θα σταθούν πολύτιμα εφόδια στο σύντομο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές, τόσο για εμένα, όσο και για τα άξια στελέχη του που συστρατευόμαστε.
Κώστας Χατζής
Υπ. Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ

Υποστηρικτές του Αξιώτη στηρίζουν τώρα Χατζή


Δελτίο Τύπου
 Οι υπογράφοντες, ενεργά στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ, πριν από δύο μήνες, κληθήκαμε να κάνουμε μια επιλογή ευθύνης για το μέλλον της οργάνωσής μας. Και διαλέξαμε να σταθούμε στο πλευρό του Βασίλη Αξιώτη και να αγωνιστούμε δίπλα του. Κρίναμε ότι η υποψηφιότητά του έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που επιθυμούμε να δούμε στη νέα ΟΝΝΕΔ:
  • Ανανέωση στα πρόσωπα, στις ιδέες, στη νοοτροπία
  • Προσφορά στην οργάνωση, από μέλη που έρχονται για να δώσουν και όχι για να πάρουν
  • Σύνθεση, αλληλεγγύη, ενότητα, συμμετοχή
  • Παρουσία στα αμφιθέατρα, στα όργανα, στην κοινωνία
  • Σύγκρουση με αυτά που κρατάνε πίσω, με αυτά που απωθούν τους νέους
  • Φιλελεύθερη ιδεολογία, πίστη στην ιδιωτική πρωτοβουλία

Μαζί με τον Βασίλη Αξιώτη δώσαμε μια μάχη σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, μια μάχη για την ΟΝΝΕΔ που μας αξίζει. Εμπνεύσαμε πολλούς, πείσαμε ακόμα περισσότερους. Η αποχώρηση του Βασίλη Αξιώτη είναι μια πολιτική κίνηση που πραγματοποιείται για χάρη της ενότητας. Σε καμία περίπτωση δεν απεμπολούμε τις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά και τα οράματά μας για την Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα καλούμαστε και πάλι να κάνουμε μια επιλογή ευθύνης. Η πολιτική δεν έχει αδιέξοδα. Έχει υπάρχουσες επιλογές. Και διαλέγουμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή, χωρίς να κάνουμε ούτε σπιθαμή πίσω από τις απαιτήσεις που θέτουμε για ένα καλύτερο αύριο για την οργάνωση και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για την ελληνική νεολαία. Με γνώμονα την ενότητα της οργάνωσης, που είναι το πρώτο και κυριότερο που πρέπει να διαφυλάξουμε, στεκόμαστε στο πλευρό του Κώστα και καλούμε όλες τις Οννεδίτισες και τους Οννεδίτες να υποστηριξούν την υποψηφιότητά του.
Δίνουμε τον αέρα ανανέωσης και κατά συνέπεια τον αέρα νίκης που χρειάζεται για τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται. Πιστεύαμε, πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι στις 18 Απριλίου, οι νέοι επιστρέφουν στην πολιτική. Έχουμε υποχρέωση στις ιδέες μας ,  στους νέους της χώρας μας, στους νέους που διάνθισαν την Κίνηση Ανανέωσης.
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολ. Μηχανικών ΕΜΠ       Καρμπαδάκης Γιάννης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολ. Μηχανικών ΕΜΠ       Χατζηπαναγιώτου Δημήτρης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής Αθήνας                 Αραβαντινός Γιάννης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής Αθήνας                 Γαληνός Βασίλης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Γεωπονικού Αθήνας          Πολυχρονάκης Αλέξανδρος
Υπεύθυνη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοιν. Θεολογίας Αθήνας    Νικολάου Μαριτίνα
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Εμποροπλοιάρχων            Σαραντίτης Τάκης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ηλεκτρολόγων  ΕΜΠ         Γραβάνη Σεραφείμ
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ          Ευαγγελόπουλος Βασίλης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βιολογικού Ηρακλείου     Ανδριανός Άκης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βιολογικού Ηρακλείου     Μανώλη Ολυμπία
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Ηρακλείου           Ιωσήφ Κώστας
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΜ Ηρακλείου                  Διαμαντόπουλος  Σταύρος
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μαθημ. Ηρακλείου           Παπαδόπουλος Άκης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φυσικού Ηρακλείου          Πανάγος Σωτήρης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Επιστ.  Η/Υ Ηρακλείου      Κατσιφαράκης Παύλος
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χημικού Ηρακλείου           Καρύκης Κώστας
π. Μέλος Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ηρακλείου       Δημάκης Νίκος
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτ. Τεχν. Μυτιλήνης    Απέργη Μαρία
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου                                   Δαλιάνης Θρασύβουλος
π.Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ορεστιάδας                      Φώης Χρήστος
π. Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Έδεσσας                           Μπατσίρης Κώστας
Υπεύθυνος Τύπου ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου              Καραμαρίτης Γιάννης
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Γέρακα                                            Καλαντζής Νεκτάριος
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Γυθείου                                          Δρακουλάκου Ελένη
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου                                  Βλαχοπιώτης Θανάσης
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Πειραιά                                           Παπάκης Ιωακείμ
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Γλυκών Νερών                              Χουλιαρέας Θανάσης
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Νέας Πεντέλης                              Καβουρίδης Κώστας
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Θερίσου Χανίων                           Βουλγαράκης Αποστόλης
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Ν. Ηρακλείου                                Βώβος Νίκος
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Α΄ Δ.Δ. Πειραιά                             Ζηλάκος Δήμος
Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Β’ Δ.Δ. Πειραιά                              Βλαχάκος Αντώνης          
Μέλος Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας          Κοντέλας Λουκιανός
Μέλος Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας          Χουλιαρέας Δημήτρης
Μέλος Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας          Κούτσικος Βαλάντης
Μέλος Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας          Καράμπελας Γιώργος
π. Μέλος Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Πάτρας      Ροζίκ Δημήτρης
π. Μέλος Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Πάτρας      Καραβασίλης Αντώνης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μαθηματικού Πάτρας      Ορδίτης Νίκος
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χημ. Μηχ Πάτρας               Μωρογιάννης Θανάσης
Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φυσικού Πάτρας Γουμενάκη Κατερίνα
Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ                                                       Δανδουλάκης Ανδρέας
Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ                                                       Κυριάκης  Γιώργος
Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ                                                       Δρούλιας Θανάσης
Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ                                                       Καναβάρος Σταύρος
Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ                                                       Γεωργούλας Απόστολος
Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ                                                       Σαπουνάς Σπύρος
π. Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ                                   Κασσελάκης Μάνος
π. Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ                                   Βολουδάκης Δημήτρης

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μπακογιάννη, Καρατζαφέρης, Βενιζέλος Μαζί: για το «παιδί του...σωλήνα>> τους!


Οι πολύπλοκες διεργασίες που συντελούνται αυτή την εποχή ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη (φυσικό παιδί του Κώστα και της Μαρίκας) και τον Γιώργο Καρατζαφέρη (πνευματικό παιδί των Μητσοτάκηδων) φαίνεται ότι βρήκε τελικά το «τρίτο» στοιχείο που τους έλειπε στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου!

Αυτό που μάλλον αγνοεί ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς «τρέχει και δεν προλαβαίνει» με ΔΝΤ και τα χάλια της πτωχεύουσας Ελληνικής οικονομίας είναι ότι το Βενιζελικό στρατόπεδο της πανεπιστημιακής νεολαίας στη Θεσσαλονίκη συμπαρατάχθηκε με το Ντορικό στο πρόσωπο του Παπαμιμίκου και πήραν μαζί τους τον Καρατζαφέρη…

Πού θα ψήφισουν για την ΟΝΝΕΔ την Κυριακή...

Από το http://neaonned.blogspot.com/

ΕΔΩ ψηφίζουμε την Κυριακή!Ενημερωθείτε για τις κάλπες που θα στηθούν σε όλη την επικράτεια... Η κατηγοριοποίηση έχει γίνει ανά νομό. ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΗ, ΝΕΑ ΟΝΝΕΔ για όλους...
Νομός Έβρου
Αλεξανδρούπολη: Ξενοδοχείο Alexander
Ορεστιάδα: Εργατικό Κέντρο
Σουφλί: Αίθουσα Δημοτικού Συμβούλιου

Σαρώνει ο Χατζής


Σαρώνει ο Κώστας Χατζής στην μάχη για την εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ, γεγονός που αποτυπώνεται τόσο σε τοπικές κοινωνίες, όσο και σε μετρήσεις που έχει πραγματοποιήσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ζητούμενο πλέον μοιάζει να είναι μόνο η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων στην εκλογική διαδικασία προκειμένου να βγει συνολικά κερδισμένο το κόμμα.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Χατζής, απαντάει στους Αδέσμευτους bloggers


Έγκαιρα η ομάδα των Αδεσμεύτων bloggers, είχε υποβάλλει σειρά ερωτημάτων προς τους υποψηφίους Προέδρους της ΟΝΝΕΔ. Μέχρι στιγμής, πήραμε τις απαντήσεις του υποψηφίου κ. Κ. Χατζή και τις δημοσιεύουμε:

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Δήλωση Κ. Χατζή για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ

Από τον Κώστα Χατζή
υποψήφιο πρόεδρο Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Ενημερώνω όλες τις φίλες και όλους τους φίλους μου ότι στοhttp://www.kostasxatzis.gr μπορούν όλοι να βρουν που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα έχει κάλπες.
Καταγγέλω τα, με απόκρυψη, παραπλανητικά τηλεφωνήματα, δήθεν εκ μέρους μου, που παραπληροφορούν τις νέες και τους νέους για τη διαδικασία των εκλογών.
Οι προβοκατόρικες ενέργειες εναντίον των εκλογών θα απαντηθούν σε 3 μέρες.
3 ημέρες έμειναν τη νίκη της ΟΝΝΕΔ.
Για την ΟΝΝΕΔ της ελπίδας!
Για μία ΟΝΝΕΔ που θα πάει ακόμη πιο ψηλά!

Παραίτηση Αξιώτη......και μαζική κίνηση στελεχών του προς τον Χατζή.

Ταχύτατες είναι πλέον οι εξελίξεις στην ΟΝΝΕΔ, με τον Βασίλη Αξιώτη να αποσύρεται από την εκλογική διαδικασία. Συντεταγμένα και βάση των αρχών που ο ίδιος ο Βασίλης είχε θέσει κατά την διάρκεια του προσυνεδριακού διαλόγου, τα στελέχη του και η εκλογική του δύναμη κινούνται προς στήριξη της υποψηφιότητας του Κώστα Χατζή.

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Αξιώτης...


...από την κούρσα στην ΟΝΝΕΔ. Άλλη μια επιβεβαίωση για το Press-gr που κάνει πρώτο όλες τις σοβαρές αποκαλύψεις...

Aπό ώρα σε ώρα εκδίδει και επίσημη ανακοίνωση ο Βασίλης Αξιώτης με την οποία κάνει γνωστό ότι αποσύρεται από την διεκδίκηση της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ. 

Στις 18 Απριλίου δεν εκλέγουμε απλά Πρόεδρο, επιλέγουμε την ΟΝΝΕΔ που ονειρευόμαστε

Φίλες και Φίλοι,
Συμμαχήτριες  και συμμαχητές.
Η διαδικασία εκλογής Προέδρου ΟΝΝΕΔ από τη βάση μπαίνει στην τελική της ευθεία. Είχα την ευκαιρία και τη χαρά να γνωρίσω πολλούς από εσάς. Να ακούσω τους προβληματισμούς, τις ανάγκες αλλά και τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Βασική μου αρχή υπήρξε να ακούσω αυτά που εσείς είχατε να πείτε και όχι μόνο να σας βομβαρδίσω με τα δικά μου πιστεύω. 

Η Βίσση ετοιμάζει ντουέτο με τους… Eurythmics!!!


Μια super αποκάλυψη για τα μελλοντικά της βήματα, έκανε η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη.

Η Άννα λοιπόν ετοιμάζει μια τρομερή έκπληξη όχι μόνο για τους fans της, αλλά και για όλο τον κόσμο. Μια έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ!!!

Σε περίπου δύο μήνες λοιπόν θα κυκλοφορήσει ένα ντουέτο της τραγουδίστριας του «Fabulous» με τον Dave Stewart, τον ιθύνουν νου των θρυλικών Eurythmics!!!

Ο τίτλος του τραγουδιού θα είναι «Leap of faith» και μάλιστα ο Dave Stewart θα επισκεφθεί την Άννα στη Θεσσαλονίκη και πού ξέρετε μπορεί και να ακούσουμε και το τραγούδι!!!!

Gunbus 410-H μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα του κόσμου


Με κόστος αγοράς 235.000 ευρώ , είναι ένα όνειρο για λίγους λάτρεις της μοτοσυκλέτας.Η Gunbus 410 ζυγίζει ... 700 κιλά , όσο και ένα αυτοκίνητο. Για να συνειδητοποιήσει κανείς το μέγεθος της , φτάνει να πούμε ότι οι ζάντες της , έχουν διάμετρο 38 ίντσες για την εμπρός και 41 για την πίσω!
Ιδρυτής της, ο Clemens Leonhardt, πρώην τεχνικός αεροναυπηγικής του γερμανικού οίκου Leonhardt,που έχει την έδρα του στο Baden-Wuerttemberg και ειδικεύεται σε extreme κατασκευές, τόσο σε δίτροχα όσο και σε τετράτροχα οχήματα και έχει κάνει την εμφάνιση του τα τελευταία χρόνια στο χώρο.

Διαθέτει ένα τεράστιο

Προβλήματα σε πτήσεις λόγω ηφαιστειακής στάχτης


Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές συγκοινωνίες της Βρετανίας λόγω της επικείμενης ηφαιστειακής έκρηξης στην Ισλανδία.

Η Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας διέταξε το κλείσιμο αρκετών αεροδρομίων, καθώς οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για την εμφάνιση σύννεφου ηφαιστειακής στάχτης, σήμερα, σε πολλές χώρες της Ευρώπη.

Θα χρειαστούν, αρκετές ημέρες για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Στη Σκωτία δεν λειτουργεί κανένα αεροδρόμιο, ενώ ακυρώσεις πτήσεων καταγράφονται στα αεροδρόμια του Χίθροου, του Γκάτγουικ, του Κάρντιφ, του Μάντσεστερ, του Λίβερπουλ, του Νιουκάστλ, του Στάνστεντ, του Μπέρμινγκχαμ και του Μπρίστολ.

Κλειστά είναι, επίσης, τα αεροδρόμια στην Αμπερντίν, στο Εδιμβούργο και στη Γλασκώβη, ενώ μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται σχεδόν σε όλα τα αεροδρόμια της βρετανικής επικράτειας.

Και με καταγγελίες στο Διαδίκτυο το ξήλωμα παράνομων πινακίδων


Εκστρατεία για την αποκαθήλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από την Αθήνα ξεκινά σε λίγες μέρες το υπουργείο Μεταφορών, ενώ από την Τετάρτη 14 Απριλίου λειτουργεί και ο ειδικός δικτυακός τόπος illegalsigns.gov.gr που θα δέχεται καταγγελίες πολιτών.
«Αντιαισθητικό και επικίνδυνο τσουνάμι» χαρακτήρισε τις διαφημίσεις στους δρόμους ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας. Επισήμανε ότι το 80% των διαφημιστικών πινακίδων στην Αθήνα είναι παράνομο και αυξάνει τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.
Όπως ανακοίνωσε, η αρχή θα γίνει τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 26 Απριλίου, στη Λεωφόρο Κηφισίας. Η επιχείρηση θα συνεχιστεί στη μαραθώνια διαδρομή, καθώς τον προσεχή Οκτώβριο, η Ελλάδα φιλοξενεί τον 28ο Κλασσικό Μαραθώνιο.
Το νέο θεσμικό πλαίσιο θα καθοριστεί έπειτα από δημόσιο διάλογο για την οδική ασφάλεια στο illegalsigns.gov.gr, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Ο νέος δικτυακός τόπος λειτουργεί

Κόντρα Μητσοτάκη - Καστανίδη



«Υβριστική» και «χυδαία» χαρακτηρίζει ο κ. Κ. Μητσοτάκης την δήλωση
 του υπουργού Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδη για την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, να μην τεθεί σε προσωρινή αργία ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση της Siemens, Νίκος Ζαγοριανός.

«Δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη Ελλάδα η χυδαία, υβριστική επίθεση του υπουργού της Δικαιοσύνης κ.Χ. Καστανίδη εναντίον της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, διότι μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της,

Ποσό-μαμούθ 19 εκατ. ευρώ κληρώνει την Πέμπτη το Τζόκερ

 -πρωτοφανές για τα δεδομένα του ΟΠΑΠ- ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ, κληρώνει σήμερα, Πέμπτη, το Τζόκερ, μετά τα συνεχόμενα τζακ ποτ των προηγούμενων εβδομάδων.
Στα πρακτορεία αναμένεται κοσμοσυρροή όσο πλησιάζει η ώρα της μεγάλης κλήρωσης για τους 5+1 «χρυσούς» αριθμούς.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Οι νέοι της ΟΝΝΕΔ δεν θα ακούσουν τους εκπρόσωπους της ηττημένης κομματικής αριστοκρατίας


Λίγες μόλις μέρες έμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες της ΟΝΝΕΔ, και οι συσχετισμοί δυνάμεων έχουν, πλέον, παγιωθεί.
 Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ξεκίνησε ως φαβορί. Αυτός και η ομάδα του είχαν ισχυρές πλάτες σε πρώην υπουργούς, πρυτάνεις, καθηγητές σχολών, βουλευτές στη Θεσσαλονίκη. Έκλεισαν  (;) τις εκκρεμότητες τους με τις ΜΚΟ, μοίρασαν στους δημοσιογράφους τις αθωωτικές αποφάσεις του εφετείου που αναιρούσαν τις πρωτόδικες καταδίκες τους, κουστουμαρίστηκαν και άρχισαν τις προκλητικές τους περιοδείες.
 Είχαν, άλλωστε,  προσβάσεις στα ΜΜΕ, στα blog, σε τοπικούς παράγοντες. Είχαν πλάι τους όλους τους

Αποζημίωση εκατομμυρίων από την Lady στην Τζούλια


Αγωγή πολλών εκατομμυρίων θα είναι η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου στην Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά τον νέο «πόλεμο» δηλώσεων μεταξύ τους!

Η νέα κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών -που παλιότερα

Μέσι:"Η Μπαρτσελόνα μου άλλαξε τη ζωή"

Με δηλώσεις του σε αγγλική εφημερίδα, ο Λίονελ Μέσι τόνισε πως θέλει να μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα, ομάδα στην οποία χρωστάει τα πάντα στην ζωή του. 
Στα 22 του χρόνια, ο Λιόνελ Μέσι έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό

Φεύγει ο Σάντος από τον ΠΑΟΚ;


Στο τέλος των play off θα κριθεί η παραμονή του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ενώ ο πορτογαλικός Τύπος θεωρεί την απομάκρυνσή του δεδομένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ,

Πάει για... πυροσβέστης ο Λάκης Γαβαλάς


Τρέμουν οι πιλότοι των καναντέρ μετά την εκπαίδευση του Λάκη Γαβαλά στην πυροσβεστική τέχνη και, μάλιστα, σε σχολή του εξωτερικού! Όχι, δεν παραλογιζόμαστε πρωινιάτικα, ο ίδιος το είπε...

Σε ερώτηση γιατί δεν κάνει κάτι στην TV,

Τσόντα επί πίστας μας υπόσχεται η Τζούλια


Να εντάξει σκηνές από το πορνό DVD στο σόου της σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας θέλει η Τζούλια Αλεξανδράτου, που μάλλον έχει μπερδέψει τα μπουζούκια με τα... τσοντάδικα!

Τερματίζει την υπαίθρια διαφήμιση ο ΟΠΑΠ

Κάθε πρόγραμμα υπαίθριας προβολής της έχει προ πολλού διακόψει η ΟΠΑΠ ΑΕ, θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλεται από διάφορες αρχές και υπηρεσίες για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων...

Τέλος στο επώνυμο του συζύγου για τις Τουρκάλες;


Τέλος αναμένεται να δοθεί από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας στην υποχρέωση των γυναικών στην Τουρκία να αλλάζουν το επίθετό τους μετά το γάμο για εκείνο του συζύγου τους. Δικαστής της Άγκυρας παρέπεμψε την αγωγή μιας νεαρής επαγγελματία στο Συνταγματικό Δικαστήριο.

Συντριβή αεροπλάνου στο Μεξικό - Πέντε νεκροί


Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο βόρειο Μεξικό.

Σενάρια για Φάμπιο Αουρέλιο και Ολυμπιακό


Με έναν παλιό... γνώριμo, συνδέουν τον Ολυμπιακό οι Άγγλοι. Ο λόγος για τον Φάμπιο Αουρέλιο, τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ της Λίβερπουλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Ο Αουρέλιο, που αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού

"Τρέλα" στον Άρη για τον τελικό


Δέκα ημέρες απέμειναν για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη και το "στρατόπεδο" των "κίτρινων" έχει πάρει...φωτιά.

Δεκάδες νεκροί από καταιγίδα στην Ινδία


Τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από σφοδρή καταιγίδα που έπληξε το κρατίδιο της Βεγγάλης στην ανατολική Ινδία

Ο Μάνους Ξυδούς που έφυγε στα 57 του χρόνια

Από κλητήρας, κατάφερε να βάλλει στην ψυχή μας, πολλά αγαπημένα τραγούδια. Ο Μάνος Ξυδούς

Μετά το gamato.info έκλεισε μετά από μήνυση και το steki.gr

Μετά από μήνυση που κατατέθηκε από την Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων

Aνοιχτά παραβάν απειλεί ο κ. Παπαμιμίκος!!!


Τραμπουκισμοί, εκφοβισμοί, απειλές και ανοιχτά παραβάν απειλεί ο κ. Παπαμιμίκος!!!


Διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση και νέο ή νέα που θα έρθει να ψηφίσει στις 18/04 τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ αν δεν είναι ο εκλεκτός τους κ. Παπαμιμίκος!

Που τις βρήκες τις λίστες, Ανδρέα;;;

Καλησπέρα

{Μία πολύ γλυκιά φωνή}

Ο Αθανάσιος;;;

Σε παίρνω εκ μέρους του υποψηφίου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Σε παίρνω για να σε ενημερώσω ότι την Κυριακή, 18 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Ο Ανδρέας παλεύει για μία νέα ΟΝΝΕΔ.

Σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις;;

{ΝΑΙ}

Να σε ενημερώσουμε που ψηφίζεις;;;

{ΝΑΙ}

Ψηφίζεις ....

Σας ευχαριστούμε πολύ.


Ανδρέα, εσύ που αναρωτιέσαι που βρήκε ο Χατζής λεφτά για sms, δε μας λες καλύτερα πόσο κοστίζει το τηλεφωνικό σου κέντρο;;;;;;;;;

Α, και μην ξεχάσεις τα τιμολόγια για την ΟΝΝΕΔ Α.Ε.!!!
 
apo:www.galaziagennia.blogspot.com