Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Τι έγινε εχθές στο Βελλίδειο...

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη



Ανεπανάλητου... κάλλους γεγονότα συνέβησαν στο Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Βελλίδειο. Το πρωί, η ημέρα ξεκίνησε με τραμπουκισμούς και τον τραυματισμό του Θανάση Μαυρομάτη (εκλογικός αντιπρόσωπος του Χατζή). Το μεσημέρι, συνεχίστηκε με ψηφοδέλτια και χαρτιά εγγραφής που κυκλοφορούσαν ελεύθερα στους διαδρόμους, καθώς και με απειλές σε κόσμο που πήγαινε να ψηφίσει Χατζή.

Το καλύτερο όμως το αφήσανε για το τέλος. Την ώρα της καταμέτρησης, με προπηλακισμούς απομάκρυναν τους εκπροσώπους του Χατζή απ' όλες τις κάλπες.

Το αποτέλεσμα..; Αυτή τη στιγμή να...
νοσηλεύεται ένας εκ των εκπροσώπων να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Συνέπεια; Η νοθεία του αποτελέσματος.

Την ίδια ώρα, ο Χατζής κερδίζει εμφαντικά στους εξής νομούς: Λεκανοπέδιο Ατιτικής, Κιλκίς, Κόρινθος, Ηράκλειο, Φλώρινα, Ξάνθη, Γιάννενα, Αχαία, Πέλλα, Αιτωλοακαρνανία, Σέρρες, Καβάλα, Πρέβεζα, Άρτα, Γρεβενά, Καστοριά, Μαγνησία, Θεσπρωτία, Βοιωτία, Εύβοια, Ηλεία, Κέρκυρα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία, Χανιά, Ρέθυμνο, Δωδεκάνησα, Λεκανοπέδιο 58%!!! Τελικά που είναι πρώτος ρε παιδιά ο Παπαμιμίκος;;;

Ανακοίνωση Κώστα Χατζή για τις Εκλογές τις ΟΝΝΕΔ

Αθήνα, 18 Απριλίου

Η 18η Απριλίου θα μείνει στην ιστορία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ ως η ημέρα που οι νέοι και οι νέες της Παράταξης κλήθηκαν να επιλέξουν τον επόμενο Πρόεδρο της Οργάνωσης, μέσω μιας καινούριας διαδικασίας.

Κατέθεσα σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας και το αποτέλεσμα σε συγκεκριμένα, καθοριστικά εκλογικά τμήματα....

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα όργανα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και της Ν.Δ. είναι εκείνα που επικυρώνουν διαδικασίες και αποτελέσματα. Και αυτά τα όργανα έμαθα να υπηρετώ και να σέβομαι μέχρι σήμερα.

Ευχαριστώ, με όλη μου την ψυχή, τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες σε όλη την Ελλάδα, με τους οποίους δώσαμε ακόμα μία μάχη για τις ιδέες και τις αξίες μας. Το ήθος, η ιδεολογία και η μαχητικότητα δεν αποτελούν απλά σύνθημά μας. Συνιστούν την πολιτική μας παρακαταθήκη και τις σταθερές και υγιείς βάσεις με τις οποίες θα πορευθούμε και στο μέλλον.

Ελπίζω ειλικρινά να αποτελέσουν οδηγό και για την καινούργια ηγεσία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Κώστας Χατζής.