Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Οδηγός εσωρούχων: tips, συμβουλές και ό,τι πρέπει να γνωρίζεις


Mπόξερ ή σλιπ; Χρωματιστό ή μονόχρωμο; Ακόμα και αν δεν το ξέρεις, υπάρχει μόδα και στα εσώρουχα. Ενημερώσου σωστά και ξεχώρισε! Φύγε ‘συ, έλα ‘συ 

Σύντομο «θρίλερ» με τα σχέδια αστυνόμευσης γύρω από το Μαξίμου και τη Βουλή

Λύθηκε τελικά το μυστήριο με τα σχέδια φρούρησης των περιοχών γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου, το Προεδρικό Μέγαρο και τη Βουλή, που είχαν χαθεί από το γραφείο αστυνομικού υποδιευθυντή στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Αμεσης Δράσης.

Σε άμεσο δανεισμό 5 δισ. ευρώ προχωρά η κυβέρνηση

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοκιμάσει η Ελλάδα την τύχη της στις αγορές, καθώς -όπως δήλωσε στους Financial Times ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους Π.Χριστοδούλου- θα ζητήσει δάνειο ύψους 5 δισ. ευρώ.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο τεστ, στον απόηχο της συμφωνίας στους κόλπους της Ευρωζώνης για το μηχανισμό στήριξης της χώρας μας, καθώς θα διαφανούν οι προθέσεις των αγορών αναφορικά με το ύψος των επιτοκίων δανεισμού.
«Θα θέλαμε να απευθυνθούμε στην αγορά στο τέλος Μαρτίου» δήλωσε στους Financial Times ο κ. Χριστοδούλου.

Επιστροφή στα εσωτερικά προβλήματα μετά τη μάχη στις Βρυξέλλες



ΑΠΕ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου φεύγει από το Μέγαρο Μαξίμου
Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Στη σκληρή πραγματικότητα και στα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας επιστρέφουν από τη Μεγάλη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του μετά την ανάσα που πήρε η χώρα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Νέων, Μαξίμου έχει δώσει οδηγίες προς τους υπουργούς του οικονομικού κύκλου «να μην πάει ούτε μία ημέρα χαμένη». «Πρέπει να δείξουμε συνέπεια και να μην κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Να εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα» έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος το οικονομικού επιτελείου.

Το πρώτο «καυτό» θέμα έχει να κάνει με το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο θα συζητηθεί στις Επιτροπές της Βουλής από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τετάρτη προκειμένου την Πέμπτη μετά το Πάσχα να έρθει στην Ολομέλεια προς ψήφιση.
Λόγω μάλιστα των εκτάκτων συνθηκών και της τρέχουσας συγκυρίας, η Βουλή για πρώτη φορά φέτος δεν θα διακόψει τις εργασίες της για ένα 15νθήμερο αλλά μόνο τις απαραίτητες αργίες του Πάσχα.

Η ανεργία “χτυπά” πρώτα τους νέους


Στο 28% αναμένεται να αναρριχηθεί η ανεργία των νέων στην Ελλάδα έως το τέλος του 2010, όπως εκτιμά ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη.
«Ακόμη και πριν την κρίση, το ποσοστό της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα ήταν  από τα υψηλότερα των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ», αναφέρει ο οργανισμός σε σημερινή του ανακοίνωση, σύμφωνα με το Dow Jones Newsswires.

Εναρξη θερινής ώρας


Από αύριο Κυριακή 28-3 επανέρχεται η θερινή ώρα. Στις 3 τα ξημερώματα γυρίζουν οι δείκτες των ρολογιών 1 ώρα μπροστά και πάνε στις 4.
Το μέτρο αυτό θα ισχύσει ως τις 31-10 2010.

Περιπετειώδης σύλληψη διακινητή λαθρομεταναστών – Έκρυβε λαθρομετανάστες στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του!!!!

Στη σύλληψη ενός διακινητή λαθρομεταναστών προχώρησαν οι αστυνομικοί στον κόμβο Γηροκομείου της Εγνατίας Οδού στην Καβάλα. Ο 30χρονος λαθροδιακινητής μετέφερε με το Ι.Χ αυτοκίνητό του επτά λαθρομετανάστες και αρνήθηκε να σταματήσει το όχημα του, και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να...διαφύγει. Ακολούθησε μεγάλη καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 30χρονος, συγκρούστηκε με αστυνομικό αυτοκίνητο, για να ακινητοποιηθεί. Όπως διαπιστώθηκε δύο από τους επτά λαθρομετανάστες βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του.

Ανέκδοτο

Ένας Γάλλος, ένας Εγγλέζος και ένας Έλληνας συζητούν για τις στάσεις που προτιμούν στο σεξ.

Μήνυμα από αξιωματικό που υπηρέτησε στην Τουρκία


"ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΕΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ 'ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ' ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΟΥΠÎ! �Ρ ΜΑΡΚΕΤ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


«Χάθηκαν» τα απόρρητα σχέδια ασφαλείας για Βουλή και Μαξίμου!


Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας», σύμφωνα με το οποίο χάθηκαν μέσα από τη ΓΑΔΑ τα απόρρητα σχέδια ασφαλείας των σημαντικότερων κυβερνητικών κτιρίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το  Προεδρικό Μέγαρο, το Μαξίμου και η Βουλή.

Tα φετίχ των επωνύμων στο... sex!


Όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε οι «πιπεράτες» ερωτικές περιπέτειες των επωνύμων σας κινούν την περιέργεια για κάποιο λόγο! Για αυτό και εμείς φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε για τα φετίχ τους στο sex!!!

Καταδίκες για τα επεισόδια στην Καβάλα

 

Με την αυτόφωρη διαδικασία πραγματοποιήθηκαν ήδη οι πρώτες δίκες για τα σοβαρά επεισόδια στον ημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην Καβάλα και τον Αρη. Όσο για τις αποφάσεις στις πρώτες υποθέσεις συλληφθέντων οπαδών που ήδη εκδικάστηκαν· Δύο καταδίκες με αναστολή, μια αναβολή και μια αθώωση.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...... ΣΑΒΒΑΤΟ 27/03

Γιορτάζουν: Λάζαρος, Λυδία, Μακρίνα
Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου
Διεθνής Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας
Ανατ.: 06.24
Δύση: 18.44
Σελήνη 12 ημερών 

"Ώρα της Γης" 2010...

Προκειμένου να συμβάλει ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης για την "ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ" (Σάββατο 27/3/10 ώρα 20:30), μέλη του θα βρίσκονται το πρωί του Σαββάτου, ώρα 11:00, στη διασταύρωση Αριστοτέλους και Τσιμισκή (στο ρολόι), προκειμένου να διανείμουν σχετικό ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους. Επίσης θα στηθεί και ηλιακό τηλεσκόπιο, πράγμα που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερο την προσοχή του κόσμου. Καλή Επιτυχία στην “ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ”.

Ποιον θα παντρευτεί η Τζούλια...

Ήρθε η ώρα η καλή για την Τζούλια! Μια ταινία πορνό, μερικοί ξυλοδαρμοί, αρκετά εξώδικα και κάποιες μηνύσεις χρειάστηκαν για να έρθει στην κορυφή της δημοσιότητας η κα. Αλεξανδράτου. Τώρα, βάζει στο "πρόγραμμα" ένα γάμο με επιχειρηματία εμπορίας αυτοκινήτων της Καλαμάτας. Το όνομα αυτού, Κώστας Τσούλος. Μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό το όνομά του στους κύκλους της showbiz αλλά σύντομα θα ακούσετε γι'αυτόν πολλά... Άλλωστε, ποίος ήξερε τον κο. Μύρτα πριν τα "φτιάξει" με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου; Και, να ξέρετε, η σύγκριση δεν γίνεται...

Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων...

Ολοι ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-3-10 ΣΤΙΣ 12-2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 1-4-10 ΣΤΙΣ 5 ΕΩΣ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Έξαλλη η μαμά της Σάσας με τη Τζούλια


Στην κόντρα μεγατόνων Σάσα Μπάστα-Τζούλια Αλεξανδράτου που «ξώφαλτσα» περιλαμβάνει και τον Μένιο Φουρθιώτη,προστέθηκε και η μαμά της Σάσας, η οποία δηλώνει

Sex - Θάνατος

Τρία κοινά έχουν.. το σεξ και ο θάνατος : 
1. Mπορεί να συμβούν οπουδήποτε 
2. Προς το τέλος βογκάς 
3. Μετά είσαι πτώμα

Σε κινητά μαθητών δημοτικού έφτασε το πορνό της Τζούλιας

Στον εισαγγελέα έφτασε μετά από καταγγελία γονιού, η διαρροή του βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε κινητά μαθητών δημοτικού σχολείου του νομού Αχαϊας.

Το θέμα χειρίστηκε αρχικά ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού ο οποίος και ζήτησε να γίνει έρευνα για να εξακριβωθεί πώς κατέληξε το βίντεο αυτό στα κινητά των μαθητών του σχολείου.  

Παρά το ότι έγιναν οι απαραίτητες παιδαγωγικές συστάσεις στους μαθητές,εκκρεμεί το ζήτημα του πώς έφτασε το βίντεο αυτό στα κινητά των μαθητών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γονείς δεν ονοματίζουν κάποιον που ευθύνεται για τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο.

Σε πλέι οφ και σωτηρία το ενδιαφέρον της Α1 μπάσκετ

Με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να έχει θεωρητικά εύκολο έργο στα Τρίκαλα απέναντι στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στις 14 Απριλίου, ελέω Ευρωλίγκα, το ενδιαφέρον την σαββατιάκικης 22ης αγωνιστικής επικεντρώνεται στις «μάχες» για τα πλέι οφ και την παραμονή.
Στο κλειστό της οδού Αρτάκη, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ σε μία δυνατή αναμέτρηση με φόντο την εξασφάλιση μίας θέσης στην οκτάδα. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν πάση

Σαν Σήμερα...Παρασκευή 26-3-2010



Παρασκευή
26
Μαρτίου
Ανατ.: 06.26
Δύση: 18.43
Σελήνη
11 ημερών
922
πεθαίνει ο Δάσκαλος των Σούφι Αλ Χαλάχ
1517
πεθαίνει ο συνθέτης Χένριχ Ισαάκ
1552
ο γκουρού Αμάρ Ντας, γίνεται ο τρίτος Σιχ Γκουρού
1636
ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία.
1707
με την Πράξη Ένωσης της Σκοτίας, η Αγγλία και η Σκοτία γίνονται μία χώρα
1780
εκδίδεται η πρώτη κυριακάτικη εφημερίδα, η "Sunday Monitor".
1812
ισχυρός σεισμός καταστρέφει την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας.
1827
πεθαίνει ο συνθέτης Λούντβιχ φον Μπετόβεν.

Τοπ μόντελ καταγγέλλει διάσημο φωτογράφο


Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός τοπ μόντελ ότι ο διάσημος φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά την διάρκεια φωτογράφησης.

Ο Τέρι Ρίτσαρτσον θεωρείται "γκουρού της μόδας" και αγαπημένος φωτογράφος των διεθνών τοπ μοντελ, ωστόσο η Ριε Ράσμουσεν, τοπ μόντελ από τη Δανία, τον κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Τα πράγματα όμως δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τον διάσημο  φωτογράφο, αφού την Ριε Ράσμουσεν, την ακολούθησε και η συνάδελφός της, Τζέμιε Πεκ, η οποία υποστηρίζει

Τα φώτα σβήνουν το βράδυ του Σαββάτου για την Ώρα της Γης

Χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες δήμοι και κοινότητες στην Ελλάδα θα σβήσουν εθελοντικά τα φώτα για μια ώρα το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20.30, συμμετέχοντας στη συμβολική Ώρας της Γης, μια διεθνή δράση ευαισθητοποίησης κατά της κλιματικής αλλαγής.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος θα στηρίξει την προσπάθεια της WWF κατεβάζοντας

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής


Μία ώρα μπροστά θα πρέπει να μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς τίθεται σε ισχύ η θερινή ώρα.
Έτσι, στις 3 τα ξημερώματα οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να αλλάξουν και να δείχνουν 4 το πρωί.
Η θερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (31/10/2010).

Σύγκληση της Ιεραρχίας την Παρασκευή για τη φορολόγηση της Εκκλησίας

Εκτάκτως θα συνεδριάσει την Παρασκευή η Ιεραρχία με μοναδικό αντικείμενο τη φορολόγηση των εσόδων της Εκκλησίας, καθώς η κυβέρνηση

Αντίθετος με την εμπλοκή του ΔΝΤ σε πιθανό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας ο Αντ.Σαμαράς

Την αντίθεσή του με την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε πιθανό σχέδιο οικονομικής στήριξης της Ελλάδας εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προς τους ηγέτες

Στόχος επετεύχθη για τον Αρη, που πήρε την ισπαλία 1-1 στην Καβάλα και σε συνδυασμό με το 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της 24ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ, αναμένοντας

Εκανε το 2-0 ο Ολυμπιακός και είναι μία ανάσα από το Παρίσι


Παρά τα σκαμπανευάσματα στην αποδοσή του, ο Ολυμπιακός έφτασε τελικά σε μία ευρεία νίκη επί της Πρόκομ με 90-73, κάνοντας το 2-0 στις νίκες επί των Πολωνών, και πλέον θέλει μία ακόμα για να σφραγίσει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Euroleague στο Παρίσι. Η σειρά μεταφέρεται πλέον στην Πολωνία την Μ.Τρίτη.

Με δολοφονίες Αμερικανών απειλεί ο Μπιν Λάντεν σε νέο μήνυμά του

Να δολοφονηθούν όλοι οι Αμερικανοί που κρατούνται ως όμηροι της Αλ Κάιντα απειλεί σε νέο ηχητικό του μήνυμα ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, σε περίπτωση που εκτελεστεί

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...... ΤΕΡΤΑΡΤΗ 24/03



Γεγονότα

Για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ


του Κώστα Χατζή
Υπ. Πρόεδρου Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


Ο βασικός μας στόχος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι η όσο το δυνατό μαζικότερη συμμετοχή των νέων στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.. Για να επιτευχθεί αυτό, θέσαμε ως απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη τουλάχιστον μίας κάλπης ανά Δήμο σε όλην την Ελλάδα, στα πλαίσια της αντίστοιχης διαδικασίας της Ν.Δ.. Ενθαρρυντικό για αυτό είναι ότι μετά και το 4ο Προσυνέδριο της Κρήτης αποτελεί κοινή θέση όλων των υποψηφίων για τη θέση του Προέδρου.

Πήγε για διάρρηξη και κάθισε να δει πορνό στο Internet


Είχαμε ακούσει διάφορα «κουφά» για διαρρήξεις, αλλά ότι ο κλέφτης θα καθόταν στο κομπιούτερ για να δει πορνό στο Ίντερνετ και να τσεκάρει τον λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα όχι! Το απίστευτο συνέβη.... 

Η ευρωπαϊκή στρατηγική για την Νεολαία...


Υπερψηφίστηκε ομόφωνα η εισήγηση του Γ. Παπανικολάου

Yπερψηφίστηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η έκθεση με τίτλο "Μια στρατηγική της Ε.Ε. για την νεολαία - Επένδυση και ενδυνάμωση" εισηγητής της οποίας ήταν ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Παπανικολάου. Η συγκεκριμένη έκθεση αναφέρεται στην χάραξη μιας νέας ισχυρής ευρωπαϊκής στρατηγικής με ορίζοντα δεκαετίας και με στόχο να ανταποκριθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση επιτυχώς στις σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας.

Η φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας...


...H ANΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ !!!

Η Αθήνα την εποχή του μεσοπολέμου, 1919-1939...

Επικοινωνιακό τρικ η φορολόγηση της Εκκλησίας...

Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό μια συντονισμένη επίθεση από μεριάς κυβέρνησης και ΜΜΕ εναντίον της Ελληνικής Εκκλησίας, με πρόσχημα τη φορολόγηση της . Όσοι γνωρίζουν ότι το κέρδος από την περαιτέρω φορολόγηση της Εκκλησίας θα είναι μηδαμινό και καταλαβαίνουν ότι εντάσσεται στη γενικότερη επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, η οποία αφού αθέτησε όλες τις προεκλογικές τις υποσχέσεις σε σύντομο χρόνο και απεμπόλησε τη σχέση της με τον παραδοσιακό ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί με το επικοινωνιακό τρικ ότι δήθεν συγκρούεται με τους ισχυρούς και το κατεστημένο να διατηρήσει το ηθικό της πλεονέκτημα.

Έρχεται η ευρωδραχμή;...

Αλλαγή νομίσματος από ευρώ σε ευρωδραχμή. Θέσπιση ισοτιμίας 2 ευρωδραχμές προς 1 ευρώ, με υποχρεωτική αναγραφή σε αγαθά και αξίες και των δυο τιμών. Εν συνεχεία υποτίμηση του νομίσματος για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Λειτουργία της αγοράς με τους παραπάνω όρους για ένα χρονικό διάστημα 2 έως 3 ετών και έπειτα, εάν οι συνθήκες είναι τέτοιες και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας το επιτρέψουν, επιστροφή της χώρας μας στην Ευρωζώνη και υιοθέτηση εκ νέου του ευρώ ως εθνικού νομίσματος.

Βόμβα Λοβέρδου για τις συντάξεις...

"Δεν ξέρω αν η Ελλάδα θα έχει σε λίγο καιρό την ευκαιρία να πληρώνει τις συντάξεις στην ώρα τους",δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο υπ. Απασχόλησης στην πρωινή εκπομπή του mega.

Προκρίθηκε η Παίδων στο EURO


Η εθνική ομάδα Παίδων προκρίθηκε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010 μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Φινλανδίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής...

Αύξηση τιμών έως 30% στις λαϊκές αγορές, λόγω ΦΠΑ


Αύξηση τιμών έως και 30% στις λαϊκές αγορές και κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων που τα πωλούν στους πάγκους.Αιτία, η απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή ΦΠΑ 10% στις λαϊκές, η οποία όπως λένε οι παραγωγοί θα μετακυλιστεί στις λιανικές τιμές πώλησης, σε συνδυασμό με την αλλαγή του τρόπου φορολόγησής τους.

Εξαντλούνται οι ελληνικές σημαίες

Την τιμητική τους έχουν από χτες οι ελληνικές σημαίες και οι μικροπωλητές κάνουν γερή μπάζα στα σημεία-διασταυρώσεις όπου και τις απλώνουν. Δεν είναι η τιμή της...

(δέκα ευρώ, με το μεγάλο ξύλινο κοντάρι) αλλά το πάθος του κόσμου για το σύμβολό μας. Σύμφωνα με δική μας έρευνα τόσο σε 75 πόστα μικροπωλητών όσο και στους χονδρέμπορους, υπολογίζεται ότι για φέτος θα πουληθούν περισσότερες από 150.000 σημαίες-λάβαρα, από ότι τις προηγούμενες χρονιές.
Και ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα της παρέλασης όπου την τιμητική τους έχουν τα μικρά σημαιάκια για τους πιτσιρικάδες.
Μάλλον τα φορολογικά μέτρα και το μεταναστευτικό ωθεί όλο και πιο πολλούς έλληνες στην.... ύψωση της σημαίας μας!!!

Σχέδιο στήριξης θα παρουσιάσουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές



Σχέδιο δημιουργίας ταμείου το οποίο θα παράσχει δάνειο στην Ελλάδα, με τη στήριξη της Ευρωζώνης, θα παρουσιάσουν αύριο οιΕυρωπαίοι σοσιαλιστές ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Σάλος από σεξιστικό αστείο του Μπερλουσκόνι


Συνεχίζει τα κακόγουστα σεξιστικά αστεία ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρά τις αντιδράσεις που έχει ήδη προκαλέσει.

Τουρκική κορβέτα αλώνιζε όλη νύχτα στο Αιγαίο


Κλιμακώνονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, αυτή τη φορά όμως όχι μόνο από αέρος αλλά και από... υδάτων. Η τουρκική κορβέτα που προκάλεσε εντάσεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις βόλτες που κάνει στο Αιγαίο φτάνοντας σχεδόν μέχρι και το... Σούνιο, βρίσκεται πλέον στα νοτιοδυτικά της Χίου.

Αθώοι οι μαθητές για τον βιασμό συμμαθήτριάς τους


Αθώοι κρίθηκαν οι μαθητές που κατηγορούνταν για τον βιασμό 16χρονης συμμαθήτριάς τους, το 2006 στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου και, μάλιστα, με κάμερα να καταγράφει τα πάντα! Σε μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία με «παρέλαση» μαρτύρων, το δικαστήριο έκρινε πως ήταν απλά... μια ερωτική συνεύρεση και η κοπέλα κατηγορείται πλέον για ψευδορκία!

ΠΑΟΚ: Κατέθεσε στην αστυνομία ο Ζαγοράκης


Στη γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης για να καταθέσει σχετικά με τα όσα συνέβησαν προ δεκαπενθημέρου...

Είπα να κεράσω μερικές ρακιές στον φίλο μου Ανδρέα...

Γράφει ο Μιχάλης Πουνάκης
Μιλάω σαν Κρητικός μα σκέφτομαι σαν ΟΝΝΕΔίτης και απαντήσεις οσό και αν έψαξα δεν βρήκα σύντροφε Αντρέα…

Googlaro για να δω απαντήσεις σ’ αυτά που ακούω… Σύντεκνε Αντρέα πατάω αναζήτηση με το όνομα σου και γεμίζει σκάνδαλα και διαπλοκή η οθόνη.