Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τρεις εισαγγελείς και Κοβάτσεβιτς στο ΟΑΚΑ

Προσέχει για να... έχει ο Ολυμπιακός και γι' αυτό το λόγο ζήτησε τρεις εισαγγελείς για το μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (21/3, 19:00 Nova), ενώ μαζί του θα είναι και ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. 


Οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν ό,τι ακριβώς είχαν οι "πράσινοι" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δηλαδή την προστασία τριών εισαγγελέων.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν ένα εισαγγελέα να βρίσκεται στην σύσκεψη με την αστυνομία, έναν που θα ακολουθεί την αποστολή και έναν στα αποδυτήρια και το γήπεδο, προκειμένου να καταγράψει ό,τι... περίεργο συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην σουίτα που θα φιλοξενηθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκεται το όνομα του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος θα παρακολουθήσει την προσπάθεια της πρώην ομάδας του από κοντά και βέβαια κανείς δεν ξέρει αν αυτό σημαίνει κάτι... Αν δηλαδή θα αναλάβει κάποιο πόστο στο μέλλον.

Πάντως δεν μοιάζει και πολύ... τυχαία η παρουσία του Σέρβου στο ΟΑΚΑ, αφού πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως επέστρεψε στην Ελλάδα και μάλιστα για μόνιμη εγκατάσταση.

Μέσα ο Μέλμπεργκ, έξω Ζαϊρί, Λεονάρντο

Με τον Όλοφ Μέλμπεργκ να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής (21/3, 19:00 Nova) με τον "αιώνιο" αντίπαλο, συνεχίστηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο λόγω της ενόχλησης στο δεξιό αχίλλειο τένοντα, όμως βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το μεγάλο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Μέλμπεργκ θα αγωνιστεί σίγουρα στο μεγάλο ντέρμπι, αφού αν δεν προπονηθεί ούτε το Σάββατο, τότε τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο (Σάββατο), όπου θα φανεί αν οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τον ηγέτη της άμυνας του ή όχι...

Αντίθετα, ο Ζαϊρί που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έμεινε εκτός αποστολής και την Παρασκευή αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος και πόσο θα μείνει εκτός δράσης.

Και αν νομίζετε πως τα προβλήματα τελείωσαν εκεί για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κάνετε μεγάλος λάθος. Η ατυχία χτύπησε΄γι' άλλη μια φορά φέτος την πόρτα του Ολυμπιακού που θα πάει στο ΟΑΚΑ δίχως δύο πλάγια χαφ. Εκτός λοιπόν από τον Ζαϊρί, ο "Μπόσκο" καταστρώνει σχέδια και δίχως τον Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από την προπόνηση λόγω μιας κάκωσης στο δεξί γόνατο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, όμως αυτό που "καίει" τους Πειραιώτες είναι πως έμεινε εκτός αποστολής για το μεγάλο ντέρμπι. Στο μεγάλο Λιμάνι θα κάνουν λοιπόν την προσευχή τους γιατί αν χτυπήσει ένας εκ των Ντάτολο και Λούα Λούα, τότε η μοναδική λύση θα είναι ο Τοροσίδηςπλάγιο χάφ...

Σ' ότι αφορά στον μόνιμο απόντα, Ντουντού Σεαρένσε, συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο και φυσικά δεν υπολογίζεται για την Κυριακή. Άλλος ένας αγώνας για τους "ερυθρολεύκους" δίχως τον Βραζιλιάνο μέσο...

Ιδού η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ντάτολο, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το μεγάλο ντέρμπι, ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Η επίσκεψη του προέδρου και το... κρίσιμο Δ.Σ

Στο μεταξύ, από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη πέρασε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, δεν μίλησε με τους παίκτες όμως είχε τετ α τετ με τον τεχνικό της ομάδας,Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και του ζήτησε να δώσει αυτός και οι ποδοσφαιριστές του τα πάντα για τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, αυτή η επίσκεψη δεν μας προκαλεί εντύπωση αφού το μεγάλο αφεντικό των πρωταθλητών Ελλάδας συνηθίζει να περνάει μια... βόλτα από του Ρέντη πριν από τα μεγάλα ματς, προκειμένου να "ντοπάρει" την ομάδα.

Να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Κόκκαλης πέρασε στην συνέχεια και από τα γραφεία της ΠΑΕ και μάλιστα όπως έγινε γνωστό, προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδριάση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τρίτη(23/3), εκεί που μπορεί να παρθούν μεγάλες αποφάσεις για προπονητή και όχι μόνο...

Άλλωστε δεν γίνονται συχνά στον Ολυμπιακό, Διοικητικά Συμβούλια και για να μπήκε ξαφνικά στο "ερυθρόλευκο" πρόγραμμα, κάποιος λόγια θα υπάρχει...

Δύο αγωνιστικές το "δωράκι" της UEFA

Η UEFA τιμώρησε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τον Ολυμπιακό για τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπορντό.

Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδσφαιρικής ομοσπονδίας συνεδρίασε την Πέμπτη και την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόφαση της και η ποινή ήταν βαριά για τους "ερυθρόλευκους".

Στον Ολυμπιακό πίστευαν σε τιμωρία της έδρας για μία αγωνιστική αλλά τα πολλαπλά κρούσματα απειθαρχίας των "ερυθρόλευκων" οπαδών ανάγκασαν την UEFA να αυξήσει την ποινή.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με άσχημες προϋποθέσεις τη ευρωπαϊκή του πορεία τη νέα σεζόν και θα αναγκαστεί στα προκριματικά των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων να αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς στο πλευρό του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Πειραιώτες έχουν το δικαιώμα να καταθέσουν έφεση, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι σίγουρο πως θα το κάνουν. Η συγκεκριμένη κίνηση εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο, αφού δεν αποκλείεται τελικά να αυξηθεί η ποινή του. Και στον Ολυμπιακό φυσικά και δεν θέλουν να "πάνε για μαλλί και να βγουν κουρεμένοι..."!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου