Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Στη Λιέγη σταμάτησε η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, σοκ για Γιουβέντους


Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Ευρώπη και το Europa League, καθώς ηττήθηκε από τη Σταντάρ με1-0 στη Λιέγη και σε συνδυασμό με την ήττα του με 3-1 στο ΟΑΚΑ σταμάτησε την πορεία του στους «16» της διοργάνωσης.
Αποκλεισμός σοκ της Γιουβέντους
Η Γιουβέντους «αυτοκτόνησε» στο «Κρέιβεν Κότατζ», καθώς γνώρισε τη συντριβή από τη Φούλαμ με 4-1 και αποκλείστηκε από την οκτάδα του Europa League
Μολονότι η «μεγάλη κυρία»
είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα μετά το 3-1 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, έδειξε το κακό αγωνιστικό της πρόσωπο στην Αγγλία, κάτι στο οποίο συνέβαλε και η αποβολή του Καναβάρο στο 27ο λεπτό. Οι «μπιανκονέρι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω της αποβολής του Ζεμπινά στο 90'.
Συναρπαστικό παιχνίδι στη Βρέμη, όπου Βέρντερ και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4. Το 1-1 του Μεστάγια, όμως, χάρισε την πρόκριση στις «νυχτερίδες».
Το εισιτήριο για τα προημιτελικά εξασφάλισε και η Μπενφίκα, που παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε τελικώς με 2-1 επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».
Στην κατάκτηση ενός τίτλου εξακολουθεί να ελπίζει για εφέτος η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 3-0 της Λιλ και προκρίθηκε στους «8» του Europa League.
Πρόκριση και για το Αμβούργο, παρόλο που ηττήθηκε με 4-3 από την Αντερλεχτ, καθώς είχε νικήσει 3-1 στον πρώτο αγώνα, που είχε γίνει στην έδρα του, εκεί που διεξαχθεί και ο τελικός.
Στην επόμενη φάση προκρίθηκε και η Ατλέτικο Μαδρίτης, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αλλά τα δύο εκτός έδρας τέρματα της χάρισαν το εισιτήριο.
Την Παρασλευή διεξάγονται οι κληρώσεις για τις επόμενες φάσεις του Champions League (13:00) και του Europa League (14:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου