Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Αποζημίωση εκατομμυρίων από την Lady στην Τζούλια


Αγωγή πολλών εκατομμυρίων θα είναι η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου στην Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά τον νέο «πόλεμο» δηλώσεων μεταξύ τους!

Η νέα κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών -που παλιότερα
είχαν ανταλλάξει βαρείς χαρακτηρισμούς για την ηλικία και την προσφορά τους- ξεκίνησε όταν η Lady είπε πως έχει δει και καλύτερες ταινίες πορνό. «Βλέπεις ένα πλάσμα χαμένο, που δεν ξέρει πώς μιλάει... Λυπάμαι», πρόσθεσε.

Μιλώντας στο Star, η Tζούλια πέρασε στην αντεπίθεση -της θίξανε το έργο βλέπεις- και απάντησε: «όλη η ζωή της είναι ένα πορνό... έχει δουλέψει σε μπουζούκια τρίτης κατηγορίας». Παράλληλα, αποκάλεσε την τραγουδίστρια υπερήλικα και τον άνδρα της σκυλάκι.

«Της απαγορεύω να λέει τον άνδρα μου σκυλάκι... θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτά που είπε», τόνισε σε έξαλλη κατάσταση η Άντζελα στην εκπομπή «Kους Κους» του Alpha.

Σιγά μην άφηνε κοτζάμ Lady κάτι να πέσει κάτω... ήδη ετοιμάζει αγωγή για ηθική βλάβη που, όπως είπε ο δικηγόρος της, θα ζητά ένα υπέρογκο ποσό. Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια έχει κάνει λόγο για 5 εκατομμύρια ευρώ!

«Τα δικαιώματά μας έχουν πληγεί βάναυσα», είπε ο δικηγόρος Αναστάσιος Μέρμηγκας, προσθέτοντας πως η Τζούλια με τον Μένιο «έχουν φτάσει στο κατώτατο σημείο».

Πάντως, άγνωστο παραμένει αν η αγωγή θα ζητά όντως 5 εκατομμύρια ευρώ αλλά και αν το υπέρογκο ποσό πάει σε φιλανθρωπίες.

Βρε Lady μου, όλα τα έσοδα της κοπέλας το DVD θα πάρεις;
Άσε και κάτι να θυμάται τον... κόπο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου