Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

Επίθεση στη ΝΔ από την Άννυ ΠοδηματάΕίμαστε προ των θυρών της χρεοκοπίας. Η ΝΔ θα έπρεπε να διαθέτει αίσθημα ευθύνης Οι δηλώσεις, οι κορώνες και οι επιθέσεις ...
Ιδιαίτερη επικριτική ως προς τη στάση που κρατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεσούσης της κρίσης εμφανίστηκε με χθεσινές της δηλώσεις η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά.

«Η ΝΔ θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική σε αυτά που λέει...ο ελληνικός λαός έχει βαρεθεί να παρακολουθεί έναν πολιτικαντισμό αισχίστου είδους» είπε το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ.
Και συνέχισε: «Είμαστε προ των θυρών της χρεοκοπίας. Η ΝΔ θα έπρεπε να διαθέτει αίσθημα ευθύνης. Οι δηλώσεις, οι κορώνες και οι επιθέσεις να γίνονται με το σταγονόμετρο».
Παράλληλα, η άλλοτε δημοσιογράφος επεσήμανε ότι η πολιτική επιλογή της κυβέρνησης είναι «να μη ζητήσει την ενεργοποίηση του μηχανισμού παρά μόνο εάν κριθεί απολύτως αναγκαίο», αφού όπως διευκρίνισε, η χώρας μας δεν έχει άμεσες δανειακές ανάγκες μια και υπάρχει περιθώριο χρόνου περίπου 30 ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου