Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Τσόντα επί πίστας μας υπόσχεται η Τζούλια


Να εντάξει σκηνές από το πορνό DVD στο σόου της σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας θέλει η Τζούλια Αλεξανδράτου, που μάλλον έχει μπερδέψει τα μπουζούκια με τα... τσοντάδικα!


«Θα είναι ένα πολύ ωραίο σόου που θα κάνω...θα είναι μια αναπαράσταση του DVD με λίγα λόγια», αποκαλύπτει στην κάμερα του Star και μας κλείνει πονηρά το μάτι, ενώ αποκαλεί όλες τις άλλες τραγουδίστριες δεύτερες και μίμους της.

Τι άλλο πια να κάνει η ξανθιά μπας και πάει κανένας άνθρωπος να την δει; Βαρέθηκε να τραγουδάει στις άδειες καρέκλες!

«Ό,τι κάνω είναι πρωτότυπο στην Ελλάδα», προσθέτει η -κατά Φουρθιώτη- απόλυτη σταρ και έχει ένα δίκιο όσο να πεις...

Έχετε ξαναδεί εσείς τσόντα στην πίστα;
Ή μήπως βλέπετε τσόντα και... τρώτε φιστίκια Αιγίνης και ρίχνετε γαρύφαλλα στην πρωταγωνίστρια;

Φυσικά, ο επιχειρηματίας του κέντρου επί της λεωφόρου Συγγρού, που άλλοτε ανήκε στον Μπάμπη Λαζαρίδηδιαψεύδει την Τζούλια.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Τζούλια θα κάνει ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει καθαρά ένα χορευτικό καλλιτεχνικό με κάποια τραγούδια που θα λέει. Ένα πρόγραμμα όπως έχουν όλες οι τραγουδίστριες», μας δηλώνει.

Φλύκταινα με όσα άκουσε έβγαλε η αδερφή του Λαζαρίδη: «σε ένα μαγαζί ιστορικό που έχουν περάσει μεγάλα ονόματα, όπως ο Μελάς, ο Καρράς, ο Αδαμαντίδης... θα βάλουν μέσα γδυτό και τέτοια πράγματα;», λέει.

Ποιο γδυτό καλέ; Πορνό είναι!
Άσε που ο επιχειρηματίας το διαψεύδει!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά άντε να πείσεις τον Ίαν Σκοτ να έρθει από την Γαλλία για να κάνει ό,τι κάνει επί πίστας και με τον κόσμο από κάτω να χειροκροτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου