Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Τον 3ο του άθλο ετοιμάζει ο Στέλιος Βάσκος


"Με τα σημάδια της κόπωσης από το προηγούμενο εγχείρημα Τρίκαλα - Κωνσταντινούπολη -Τρίκαλα να είναι έντονα στο πρόσωπο του αθλητή και αγωνιστή Στέλιου Βάσκου και παρά τις ενστάσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον πήρε μια γενναία απόφαση για ένα καινούριο εγχείρημα. Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον ίδιο τον εαυτό του σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, διανύοντας την...


απόσταση των 1600 χιλιομέτρων, Ελλάδα - Βουλγαρία - Τουρκία -Ελλάδα σε 60 ώρες πάνω στο ποδήλατο χωρίς στάση, θέτοντας ίσως τη ζωή του σε κίνδυνο για ακόμα μία φορά. Ένα τέτοιο ανήσυχο πνεύμα, με αυτή τη διαφορετικότητα χαρακτήρα και την ανάγκη για παράτολμες εξορμήσεις δεν θα μπορούσε ποτέ να πτοηθεί από ότι συνεπάγεται μιας τέτοιας προσπάθειας - θυσίας.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται έμπρακτα ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν του συγκεκριμένου ανθρώπου. Πολλών ετών πρωταθλητής Ελλάδος με τα χρώματα της Α.Ε.Κ., Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης και τρίτος παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα της Πυροσ βεστικής.
Γεννημένος στις Καρυές Τρικάλων, παντρεμένος με την Παρασκευή Παπαδημητρίου και πατέρας τριών παιδιών.
Στον κοινωνικό σκοπό το» εγχειρήματος βάζει ξανά τον εαυτό του σε δοκιμασία ενάντια στην απόσταση επικουρούμενος από την αγάπη του για την προώθηση της αθλητικής ιδέας και το χρέος του να προσφέρει στους ανήμπορους συνανθρώπους, σε ιδρύματα της πόλης μας και άπορες οικογένειες.
Κλείνοντας αυτή η στάση ζωής του Στέλιου Βάσκου, δεν αντιπροσωπεύει μόνο τον αθλητισμό και τα πλεονεκτήματα του, αλλά όλα όσα "κρύβονται" πίσω από αυτόν, όπου άνθρωποι καταπο νούνται και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, ώστε να καταφέρουν να περάσουν μηνύματα αισιο δοξίας, ειρήνης, αγάπης, ομόνοιας και συμφιλίωσης μεταξύ των ανθρώπων.

1600 χιλιόμετρα με ποδήλατο χωρίς στάση και 60 ώρες αγωνιάς

Η αγάπη και η συμπαράσταση του Τρικαλινού κόσμου και όχι μόνο, είναι βέβαιο ότι θα δώσουν δύναμη και αισιοδοξία στη νέα δύσκολη προσπάθεια του υπεραθλητή. Τις συνέπειες αυτού του εγχειρήματος τις γνωρίζει επαρκώς ο Στέλιος που είναι αποφασισμένος να τις υπερνικήσει.
Ο πόνος, η σωματική εξάντληση, η αϋπνία, η πολύωρη μονοτονία επάνω στην άσφαλτο, το ψυχολογικό στρες και οι καιρικές συνθήκες αποτελούν την γενική μορφή των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει. Επίσης η υδροποσία, η τροφοδοσία, οι σωματικές ανάγκες και όποιες ιατρικές παρεμβάσεις προκύψουν θα γίνονται πάνω στο ποδήλατο εν κινήσει. Η προσπάθεια του είναι άξια κάθε υποστήριξης και ο φίλαθλος κόσμος σπεύδει στο πλευρό του.
Συγκροτήθηκε Οργανωτική Επιτροπή η οποία εργάζεται πάνω στο σχεδιασμό και την τέλεση της ποδηλατοδρομίας.
Τοπικοί φορείς, Υπηρεσίες, Δήμοι, Νομαρχία, Οργανισμοί, Ποδηλατικοί Σύλλογοι ΠΑΣ ΤΡΙΚΚΗ, ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, Εταιρίες και φίλαθλοι υποστηρίζουν το εγχείρημα. Για τις ανάγκες της ποδηλατοδρομίας θα υπάρξει συνοδευτική αποστολή αποτελούμενη από 20 εθελοντές, ένα 9-θέσιο mini bus του Δήμου Τρικκαίων, 4 αυτοκίνητα των χορηγών 1 αυτοκίνητο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, 1 λεωφορείο για τον φίλαθλο κόσμο, 1 ασθενοφόρο και 2 περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο θρύλος της Ελληνικής ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος θα διανύσει την απόσταση Τρίκαλα -Καλαμπάκα - Μουργκάνι - Αγιόφυλλο - Γρεβενά - Κοζάνη - Βέροια - θεσσαλονίκη -Σέρρες - Προμαχώνα - Σόφια - Φιλιππούπολη - "Τριεθνές" (Ελλάδα - Βουλγαρία - Τουρκία) -Αδριανούπολη - Καστανιές - Ορεστιάδα - Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή - Καβάλα -Ασπροβάλτα - θεσσαλονίκη - Βέροια - Κοζάνη - Γρεβενά - Αγιόφυλλο - Μουργκάνι – Καλαμπάκα Τρίκαλα 1600 χλμ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Δημαρχείο Τρικάλων στις 3 Ιουνίου 2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Δημαρχείο Τρικάλων στις 5 Ιουνίου 2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 μ.μ."

2 σχόλια:

  1. ΒΙΑΓΚΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
    ΑΝΑΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΙΘΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    Η ΒΙΑΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .
    ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΤΟ ΧΑΠΙ NV Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A
    www.Herbal-Smile.com
    Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
    Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο
    κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας.
    Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναίκες.
    VIAGRA ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
    www.Herbal-Smile.com
    * ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
    100% Φυσικά προιόντα για άνδρες και Γυναίκες. www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
    * Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
    * Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
    * Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
    * Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
    * Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
    * Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
    * ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
    ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
    www.Ηerbal-Smile.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The fancier bars are overflowing with domestic and foreign booze,but the taxes can pack a nasty punch.many bars particularly around cannaught place, approximately many close to Paharganj have two for one happy hours from around noon till 8 PM.

    Shopping
    From bamboozling bazaars to bijiou boutiques,delhi is a fantastic place to shop.there is an outstanding array of wonderful stuff.handicrafts,textiles,clothing,carpets,jewellery, and a kaleiodocope of saris.away from the emporium and other fixed price shops,put on your haggle hat.many taxi and autorickshaw drivers earn commissions and may not take you the most reputable stores either making it best to decline their shopping suggestions.

    Hotels in Delhi
    Hotels in New Delhi
    Delhi Hotels
    Cheap Accommodation delhi
    Budget Accommodation delhi
    budget Hotels in Delhi
    Cheap Hotels in Delhi
    Sightseeing Places in Delhi
    hoteles en nueva delhi
    hoteles baratos en nueva delhi
    hoteles encanto nueva delhi
    Manali tour packages
    Kashmir tour packages
    honeymoon packages india
    Jammu Car Rental

    ΑπάντησηΔιαγραφή