Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Σαρώνει ο Χατζής


Σαρώνει ο Κώστας Χατζής στην μάχη για την εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ, γεγονός που αποτυπώνεται τόσο σε τοπικές κοινωνίες, όσο και σε μετρήσεις που έχει πραγματοποιήσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ζητούμενο πλέον μοιάζει να είναι μόνο η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων στην εκλογική διαδικασία προκειμένου να βγει συνολικά κερδισμένο το κόμμα.

Η απήχηση του Κώστα Χατζή στην Αθήνα και στη συντριπτική πλειοψηφία του φοιτητικού της ΔΑΠ, αλλά και πρωτοκαθεδρία του σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας, αποδίδεται τόσο στη μετρημένη και χαμηλών τόνων πορεία του, όσο και στις ξεκάθαρες πολιτικές του θέσεις.

Φαίνεται πως η ανάγκη των νέων γα συμμετοχή, για συγκεκριμένες  προτάσεις και για επαναφορά της πολιτικής στο προσκήνιο του δίνουν τη νίκη.

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή φαίνεται πως είναι και ο Αντώνης Σαμαράς, που βλέπει στο πρόσωπο του Χατζή έναν καθαρό από σκάνδαλα νέο άνθρωπο που μπορεί απερίσπαστος να σηκώσει το βάρος του αντιπολιτευτικού αγώνα που χρειάζεται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου