Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης για μέλη του ΕΑ


Εντός της ημέρας ή αύριο Τετάρτη (14/4) αναμένεται η έκδοση έων ενταλμάτων σύλληψης για τέσσερα ακόμα άτομα - δύο άνδρες και δύο γυναίκες -, τα οποία η Αντιτρομοκρατική θεωρεί μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας". Επιβαρυντικά στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν για συνολικά 8 έως 10 πρόσωπα.



Υπενθυμίζεται ότι χθες ο εισαγγελέας άσκησε ποινικη διωξη για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματασε βάρος των "έξι" που συνελήφθησαν για συμμετοχή στην οργάνωση.

Πρόκειται για τους: Μαζιώτη Νικόλαο του Αγαμέμνονα ετών 39, Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα ετών 41, Σταθόπουλο Ευάγγελο του Κωνσταντίνου ετών 32, Κορτέση Χριστόφορο του Γεωργίου ετών 31, Νικητόπουλο Σαράντο του Ευσταθίου ετών 32 και Γουρνά Κωνσταντίνο του Δημητρίου ετών 30.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γιάφκας με το οπλοστάσιο της τρομοκρατικής οργάνωσης  "Επαναστατικός Αγώνας", καθώς απέβησαν άκαρπες αυτές που έγιναν σε σπίτια στην Αθήνα, αλλά και στην περιφέρεια. Η αστυνομία προσανατολίζεται προς το ενδεχόμενο να μεταφέρθηκαν τα όπλα από ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία ότι στην οδό Σαραντόγλου στη Ν. Φιλαδέλφεια - όπου σε σπίτι εντοπίστηκαν διάφορα ευρήματα, όπως μια χειρόγραφη προκήρυξη της οργάνωσης - διαμένει νεαρός αστυφύλακας, ενώ αίσθηση προκαλεί και η αποκάλυψη ότι ένας εκ των συλληφθέντων είχε τηλεφωνική επικοινωνία με άτομο το οποίο σχετίζεται με την τοποθέτηση της βόμβας στα Πατήσια, από την οποία έχασε τη ζωή του ο 15χρονος Αφγανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου