Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Σενάρια για Φάμπιο Αουρέλιο και Ολυμπιακό


Με έναν παλιό... γνώριμo, συνδέουν τον Ολυμπιακό οι Άγγλοι. Ο λόγος για τον Φάμπιο Αουρέλιο, τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ της Λίβερπουλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Ο Αουρέλιο, που αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2006, λίγο πριν τελικά καταλήξει στους "κόκκινους" (σ.σ. και πάλι ως ελεύθερος), δύσκολα θα ανανεώσει με την ομάδα του Άνφιλντ και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ήδη τον έχουν προσεγγίσει οι Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα "liverpoolecho", η οποία είχε αποκαλύψει και τη μεταγραφή του παίκτη στη Λίβερπουλ το 2006, ο Αουρέλιο αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, με την ελληνική ομάδα να έχει εκδηλώσει στον ατζέντη του Βραζιλιάνου το ενδιαφέρον της. 
 
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από τραυματισμούς τη φετινή περίοδο και περιορίστηκε σε μόλις 23 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 10 ως αλλαγή. Αν και στη Λίβερπουλ αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα και ως αριστερός χαφ, θέση στην οποία ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει ποδοσφαιριστή, μετά το διαφαινόμενο...διαζύγιο με τον Ντάτολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου