Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Κάλεσμα Καρατζαφέρη για κοινή κάθοδο ΝΔ-ΛΑΟΣ στις δημοτικές εκλογές


Χείρα συνεργασίας προς τη ΝΔ τείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ρίχνοντας στο τραπέζι πρόταση για κοινή κάθοδο των δύο κόμμάτων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όπως γνωστοποίησε μάλιστα, ετοιμάζει επιστολή σε όλα τα μεγάλα στελέχη της ΝΔ για να συζητηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.



Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM 97.8", ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι εάν δεν υπάρξει τέτοιου είδους συνεργασία είναι πολύ πιθανό το ΠΑΣΟΚ να πάρει και τις 13 περιφέρειες με τον "Καλλικράτη".

Ο κ. Καρατζαφέρης εμφανίστηκε ανοικτός σε ένα διάλογο για την ανασύνθεση της ευρύτερης κεντροδεξιάς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι βολιδοσκοπούν το ΛΑΟΣ, καθώς - όπως τόνισε - δεν καλύπτονται από τους χειρισμούς Σαμαρά.

Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσουν διαδικασίες που θα επιφέρουν φθορά στα κόμματα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η διαφορά του με την Ντ. Μπακογιάννη αφορούσε την περίοδο που εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών, καθώς διαφωνούσε με τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα.

Σημείωσε μάλιστα ότι αύριο Τετάρτη (14/4) θα συναντηθεί με τον Μ. Έβερτ, τονίζοντας ότι θέλει να ακούσει τις απόψεις εκείνων που έχουν μεγαλύτερη πείρα. Υπενθύμισε ότι ανάλογη συνάντηση είχε και με τον Κ. Σημίτη, ενώ ανέφερε ότι έχει ζητήσει συνάντηση και με τον Κ. Καραμανλή, χωρίς να έχει λάβει ακόμη απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου