Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Coppa Italia: Τρεις μέρες μετά



122029.jpg
Φιορεντίνα και Ίντερ απόψε (21:45, Conn-X TV 2) μονομαχούν στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, τρεις ημέρες μετά την ισόπαλη αναμέτρησή τους για τη Serie A. Οι «νερατζούρι» έχουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό μετά τη νίκη τους με 1-0 στον πρώτο αγώνα, αλλά οι «βιόλα», που διεκδικούν συν τοις άλλοις και την έξοδο στο Europa League, κάτι που δύσκολα θα καταφέρουν μέσω πρωταθλήματος.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω παράβασης του κώδικα ντόπινγκ Αντριάν Μούτου, αλλά ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Βάργκας, Μαρκιόνι και Κομότο και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Η ομάδα της Φλωρεντίας θα προσπαθήσει να είναι παρούσα για δέκατη φορά στην ιστορία της στον τελικό του θεσμού, έχοντας κατακτήσει έξι φορές το τρόπαιο και τελευταία φορά το 2001.
Η Ίντερ διανύει μία παρατεταμένη… διαβολοβδομάδα, αφού μετά το δεύτερο συνεχές παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι», την Παρασκευή κοντράρονται με τη Γιουβέντους στο «Μεάτσα» για τη Serie A όπου πλέον έχουν χάσει την κορυφή από τη Ρόμα, ενώ την επόμενη Τρίτη υποδέχονται την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Ντάβιντε Σαντόν και τον Φραντσέσκο Τόλντο. Οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να φτάσουν για δωδέκατη φορά και πέμπτη την τελευταία εξαετία σε τελικό του Coppa Italia για να διεκδικήσουν για έκτη φορά το τρόπαιο.
Αντίπαλος της ομάδας που θα προκριθεί στον τελικό της 5ης Μαΐου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, θα είναι μία εκ των Ουντινέζε ή Ρόμα, που την επόμενη Τετάρτη (21/4) αναμετρώνται στο «Φρίουλι», με τους «τζιαλορόσι» να έχουν επικρατήσει 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.
sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου